Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam448
Toplam Ziyaret786183
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN TURANA YÜRÜYÜŞ ŞÖLENİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN TURANA YÜRÜYÜŞ ŞÖLENİ

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı “ TURAN'A YÜRÜYÜŞ GECESİ” adlı etkinliği yoğun katılım ile gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçıları Ali KINIK ve Osman ÖZTUNÇ'un konser verdiği gecede genç bozkurtlar ve asenalar doyasıya eğlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kuran'ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Konuşmalar ve plaket sunumunun ardından Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçıları Osman ÖZTUNÇ ve Ali KINIK konseri ile sona erdi.
Gecede konuşma yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR “ Sayın İl Ocak Başkanvekilim, kıymetli İl Ocak yöneticileri, değerli ilçe ocak başkanları ve yöneticileri, MHP Mut İlçe Başkanı ve yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşlarının kıymetli başkanları ve yöneticileri, Vatan ve millet sevdalısı değerli ülküdaşlarım, Saygıdeğer hanım efendiler, beyefendiler, Basınımızın güzide temsilcileri, Ülkü ocaklarına mensup olmanın şeref ve gururunu taşıyan; bozkurtlar ve asenalar, Hepiniz; Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu “ Turana Yürüyüş” gecesine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Hun, Göktürk, Selçuklu, Osmanlı hep bu düzen üstüne kurulmuş ve dünyaya düzen vermiştir. Dünyaya düzen vermek Türk'ün kızıl elmasıdır. Bu kutlu dava: Doğu Türkistanda İsa Yusuf, Kırımda İsmail Gaspıralı, Kıbrısta Rauf Denktaş, Anadoluda Atatürk olmuş, Başbuğ Alparslan Türkeş olmuş şaha kalkmıştır.
Metehanın Çin ordusu karşısındaki, Atillanın Roma kapılarındaki, Alparslanın Malazgirt ovasındaki, Fatih Sultan Mehmetin İstanbul surlarındaki, Atatürkün Sakarya meydanındaki, Başbuğ Alparslan Türkeşin tabutluklardaki inancıyla bugün onların gösterdiği hedefe doğru arşı titreten adımlarla yürümek için and içmiş kutlu bir gençlik liselerde, üniversitelerde ve Türk'ün nefes aldığı her karış toprakta Turana giden yolu tırnaklarıyla kanatmaktadırlar. Bu gençlik vatanın ve devletin bekası, al bayrağın göklerde dalgalanması ve minarelerin ezansız kalmaması için varlığını Türk varlığına armağan etmiş ülkücü gençlerdir. Genel başkanımız Olcay Kılavuzun önderliğinde, liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin emrinde ilimle bezenmiş akıllar, imanla bezenmiş yürekleriyle ülkücü gençler bu ülkenin eşsiz evlatlarıdır. İşte bu gençler Turan ülküsünün yolunda her koşulda yürüyecektir.
Sözlerime son verirken ülkemiz için canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!” diyerek sözlerini tamamladı.

461 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın