Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam377
Toplam Ziyaret786112
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN “MADDE BAĞIMLILIĞI” ETKİNLİĞİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN “MADDE BAĞIMLILIĞI” ETKİNLİĞİ

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Olcay KILAVUZ Beyefendinin “ Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu İle Mücadele” ve “ Türk Gençliği Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” sloganları ile başlattığı madde bağımlılığı ile mücadeleye ilçemizden destek vermek amacıyla hazırlattığımız afişler ilçemizin değişik yerlerine asılırken, el broşürleri de vatandaşlara dağıtıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve memnun kaldığı etkinlik ortaöğretim teşkilatı tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR “ Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ Beyefendinin uyuşturucu ile mücadele konusundaki azmi ve kararlılığı bu etkinliğin ortaya çıkmasındaki en büyük etkendir. Mut Ülkü Ocakları olarak son yıllarda artış gösteren madde bağımlılığı sorununa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak temel amacımızdır.
Farkındalık yarattığımız soruna karşı sorunun ortadan kaldırılması konusunda ortak mücadele etmek istiyoruz. Maddenin esiri olan bireyleri tespit etmek ve tedaviye yönlendirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek, sağlığından sorumlu bireyler olmalarını sağlamak Mut Ülkü Ocakları olarak temel gayemizdir. Bu bağlamda “ Sağlıklı Nesiller, Güçlü Yarınlar” parolası ile toplumun önemli bir sorunu ile mücadelede sizlerin de sorumluluk bilinci ile hareket etmenizi temenni eder, saygılar sunarım” dedi.

520 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın