Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam445
Toplam Ziyaret786180
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN "ATATÜRK'Ü ANLAMAK" TEMALI KONFERANS ETKİNLİĞİ

MUT ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN "ATATÜRK'Ü ANLAMAK" TEMALI KONFERANS ETKİNLİĞİ

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ali GÜLER Beyefendinin konuşmacı olarak katıldığı "ATATÜRK'ü Anlamak" temalı konferans gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu konferans katılımcılar tarafından beğeniyle takip edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, konuşmalarla devam etti, plaket takdimi ve çeşitli hediyelerin sunumu ile de sona erdi.
Konferans programı bir kez daha gösterdi ki Ülkücü Türk Gençliği ve Türk Milliyetçileri ülkemizin kurucusu Başbuğ ATATÜRK'ü en iyi anlayan, anlatan, sahip çıkan ve değerlerini koruyacak olan yegane güçtür. Konferans Programına katılım gösteren Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı ve yönetimine, MHP Mut İlçe Başkanı ve yönetimine,Mut Belediye Başkanına, MHP Kazım Karabekir İlçe Başkanı ve yönetimine, MHP Sarıveliler İlçe Başkanı ve yönetimine, ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimlerine, kıymetli gönüldaşlarımıza ve değerli katılımcılara teşekkür ederiz.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR ““Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” Başbuğ Atatürk'ün bu sözünü kendisine şiar edinen Ülkücü Türk gençliği birkaç kendini bilmezin Atatürk düşmanlığı yaparak prim yapmasına müsaade etmeyecektir. Bunun için milletimizi özellikle de gençlerimizi zehirli fikirlere karşı korumak ve gerçekleri anlatmak için her zaman mücadele etmektedir. Bugün yine bu mücadelenin bir ayağı olan konferansımızda son günlerde kendini bilmez, insanlıktan nasibini alammış birkaç zavallı yaratığın sözlerine karşı gerçekleri dinlemek için bir aradayız.
Vatan, bayrak gibi bu milletin yüce değerlerinden biri olan Atatürk için ağza alınmayacak sözleri sarf edenlere baktığımız zaman zamanında bir örgütün kanallarında boy göstermiş, gazetelerinde yazmış ve örgüt liderini öven kitaplar yazmış kişiler olduğunu görüyoruz. Elbette bu kişilerin Türk milletinden ve Atatürk'ten yana tavır alması düşünülemez. Hayatlarını Atatürk'e saldırarak geçiren bir grup kendini bilmez her zaman karşılarında Ülkücü Türk gençliğini görmüştür ve bundan sonra da görmeye devam edecektir.
Nasıl ki milli mücadele yıllarında Atatürk ve arkadaşları düşmanlara karşı mücadele ederken ellerinde İngiliz ve Yunan bayrağıyla gezip Milli Mücadele düşmanlığı yapmışlarsa ve Atatürk hakkında idam fermanı çıkarmışlarsa şimdi bu soysuzlar da Atatürk'e sözleriyle saldırmayı bir maharet olarak görmektedirler. Fakat unutulmamalıdır ki kazanan; dün Başbuğ Atatürk önderliğindeki Türk milleti olmuştur bugün de Başbuğ Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş yolunda, Lider Devlet Bahçeli izinde, Genel Başkan Olcay Kılavuz emrindeki ülkücü Türk gençliği olacaktır. Atatürk düşmanlığı yapan bu kendini bilmezlerin aslında bu ülkenin en temel dinamiği olan Atatürk'e saldırarak Türkiye Cumhuriyetini hedefe aldıkları su götürmez bir gerçektir. Bu yüzden Atatürk'e ve Türkiye Cumhuriyetine saldıran bu soysuzlar mutlaka cezalandırılmalıdırlar.
Bu kendini bilmezler üniversitelerde konuşmamalı, televizyonlara çıkmamalı, gazetelerde yazmamalıdırlar. Bunlara göz yumanlar ve bunları teşvik edenler de bu ülkeye ve Atatürk'e saldırmaktadırlar.
Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin de söylediği gibi Ülkücü Türk Gençliği Başbuğ Atatürk'e her şart ve koşul altında sahip çıkacaktır. Atatürk düşmanları her zaman karşılarında Türk milliyetçilerini göreceğinden akıllarını başlarına devşirmelidirler.
Son olarak diyoruz ki: kendini bilmez üç beş soysuz Atatürk düşmanlığı yaparken milyonlar Atatürk'ün açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürümektedirler. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! “ diyerek sözlerini tamamladı.

656 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın