Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam601
Toplam Ziyaret786336
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KOMŞUSUNU AV TÜFEĞİYLE VURDU

KOMŞUSUNU AV TÜFEĞİYLE VURDU

İlçemize bağlı Alaçam Mahallesinde bir kişi, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı komşusunu av tüfeğiyle öldürerek kaçtı.
Alınan bilgiye göre, olay Alaçam Mahallesi'nde meydana geldi. Pazartesi akşamı İftardan sonra İ. T.'ye ait evde 4 kişi misafirlikte iken Musa Tiryaki (21) ile aynı mahalleden Halim Çelik (22) arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.
Tartışmadan sonra olay yerinden uzaklaşan Musa Tiryaki elinde av tüfeğiyle eve geri döndü. Elindeki tüfeğiyle evde oturmakta olan Halim Çelik'i boynundan vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve Jandarma vurulan Halim Çelik'in öldüğünü belirledi.
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Halim Çelik'in cenazesi Adana Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi. Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı Musa Tiryaki yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Olayla ilgili bilgi veren Alaçam Mahalle Muhtarı Abdullah Örs, “İftardan sonra Mahalle sakinlerinden İ. T. evinde 4 arkadaş misafir olarak sohbet halinde iken, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Musa Tiryaki evi terk etmiş, aradan kısa bir zaman sonra elinde av tüfeğiyle eve geri dönen Musa Tiryaki, Halim Çelik isimli şahsı boynundan vurduktan sonra olay yerinden kaçmış” dedi.
Kaçan zanlıyla alakalı geniş çaplı arama faaliyeti başlatan Jandarma ekipleri Hacıilyaslı Mahallesi yakınlarında zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan zanlı Mut İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

994 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın