Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam96
Toplam Ziyaret778724
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN SPOR SALONU AÇILIŞI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN SPOR SALONU AÇILIŞI

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, Ötüken Spor Salonu açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Yapımına 4 ay önce başlanan spor salonunda vücut geliştirmeye yönelik spor aletleri ile masa tenisi yer almaktadır. Aynı anda 10 kişinin spor yapabileceği salonun açılışına Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan DEMİR, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Alparslan Savaş KIR, Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, Türkav Mut Şube Başkanı Mustafa Selçuk KESKİN, Silifke Kamu-Sen Başkanı İbrahim ATALAY, genç bozkurt ve asenalar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, dua yapımı ve konuşmalar ile devam etti, spor salonunun açılışı ve gezilmesi ile de sona erdi.
Ötüken Spor Salonunun açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR “Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ Beyefendinin Türk Gençliğini kötü ortamlardan uzak tutup, ısrarla spora davet etmesini kendimize şiar edinerek İlçemizdeki gençlerimizi spora yönlendirmek ve gençlerimizi kötü ortamlardan uzaklaştırmak için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Böylesine bir hizmeti değerli ülküdaşlarımızın hizmetine sunmaktan son derece mutluyuz.
Sağlıklı Yaşamın Yolu Spor Yapmaktan Geçiyor. Sağlıklı bir yaşam için her bir ülküdaşımızı, vatandaşımızı ve gencimizi spor yapmaya davet ediyorum. Spor salonunun hazırlanması sürecinde desteğini esirgemeyen İl Ocak Başkanımıza, Mut Belediye Başkanımıza ve kıymetli yöneticilerimize teşekkür ederim.”
Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan DEMİR ise şunları ifade etti. “Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim." sözleriyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ Beyefendinin Türk Gençliğini ısrarla spora davet etmesinden yola çıkarak Atalarımızın ve neslimizin tarihte olduğu gibi ok atma, at binme ve cirit oyunlarımızdan günümüze kadar uzayan Türk'ün ve Ülkücü Hareketin sporla tanışması ve bunu yetişen yeni nesle ve kuşağa alıştırması adına açılışını yapacağımız spor salonu son derece kıymetlidir.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın temsil noktasındaki her bir sorumlunun Türk Gençliğini daha faydalı, yararlı ve sağlıklı uğraşlara yönlendirme sorumluluğu vardır. Bizler de bu sorumluluk bilinci ile hareket etmekteyiz, etmeye de devam edeceğiz. Ötüken Spor Salonunun hazırlanmasındaki emeklerinden dolayı Mut Ülkü Ocakları Başkanımız Soner KIR Bey ve kıymetli yönetimine ve ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.”
Var Olsun Türk Gençliği, Yaşasın Ülkü Ocakları!

905 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın