Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam29
Toplam Ziyaret780337
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ARBEDEYE MÜDAHALE EDEN POLİS ŞEHİT OLDU

ARBEDEYE MÜDAHALE EDEN POLİS ŞEHİT OLDU

İlçemizde arbedeye müdahale eden bir polis memuru geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde otogarda iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın zanlılarından biri emniyet müdürlüğüne getirildi. Olaya karışan iki şahıs da daha sonra emniyete gelerek, arbede çıkardı. Arbedeyi önlemek için devreye giren görevli polis memuru Ercan Şimşek (44) bir anda fenalaştı. Meslektaşları tarafından Mut Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis memuru Şimşek olaydan sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 10 gün önce doğu görevini tamamlayıp Nusaybin'den dönen Şimşek için Silifke İmam-ı Azam Cami önünde cenaze töreni düzenlendi.
Törene, Şimşek'in annesi Fatma Şimşek, ablası Gülcan Zöğ, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Silifke Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Mut Emniyet Müdürü Murat Güney, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, emniyet mensupları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende gözyaşlarına hâkim olamayan ve güçlükle ayakta durabilen Şimşek'in annesi ve ablasını kadın polisler teselli etmeye çalıştı.
24 yıl önce babası Mustafa Şimşek'i kaybeden polis memuru Şimşek'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

940 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın