Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam678
Toplam Ziyaret787764
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ENDURO EKİBİ GÜLNAR MOTOKROS YARIŞLARI'NDA

MUT ENDURO EKİBİ GÜLNAR MOTOKROS YARIŞLARI'NDA

Mut Enduro Ekibi ; “Gençleri düzgün ve güvenilir motosiklet kullanmaya davet ediyoruz.”
Gülnar 15. Uluslararası Kültür, Elma ve Badem Festivali kapsamında, Gülnar Motokros ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenen motokros yarışlarına ilçemizden motokrosa gönül vermiş 15 yarışçı katıldı.
İlçemizde ilk olarak 2010 yılında 2 kişiyle yol çıkan Mut Enduro Motokros ekibi şu an 15 yarışçı ile yola devam ediyor. Mut Enduro Ekibi olarak bu işe gönül verdiklerini belirten ekip lideri Hulusi Kök ekip arkadaşları adına gazetemize bir dizi açıklamalarda bulundu. Mut Enduro Ekibi olarak Gülnar'da düzenlenen etkinliğe katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Kök; “İlçemiz cadde ve sokaklarında agresif ve bilinçsiz motosiklet kullanan gençlerimizi bu noktaya çekip, elimizden geldiğince ve gücümüz yettiğince gençlerimizi bu konuda bilinçlendirerek gençlerimizi daha güvenli ve daha bilinçli motosiklet kullanmaya teşvik etmeye çalışıyoruz.” dedi.
Yapmaya çalıştığımız bu çalışmalar noktasında resmi yoldan ilerleme kaydetme adına dernekleşme çalışmaları yapmayı hedefliyoruz diyen Kök; “Yapmaya çalıştığımız bu faaliyetleri daha eğlenceli hale getirmek, ilçemiz gençlerinin ilgisini bu noktada toplamak adına İlçe Kaymakamımızdan, Belediye Başkanımızdan, ilçemiz sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz.” dedi .

495 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın