Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam559
Toplam Ziyaret787645
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKANYILMAZ’DAN ENDURO EKİBİNE DESTEK SÖZÜ

BAŞKANYILMAZ’DAN ENDURO EKİBİNE DESTEK SÖZÜ

“Gençleri düzgün ve güvenilir motosiklet kullanmaya davet ediyoruz” sloganıyla yola çıkan Mut Enduro Ekibi ilçemiz sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyordu. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz geçtiğimiz hafta gazetemizde haberine yer verdiğimiz Mut Enduro Ekibine destek sözü verdi.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Mut Enduro Ekibi ile bir araya gelen Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ekiple birlikte fikir alışverişinde bulundu. Mut Enduro Ekibinin “Gençleri düzgün ve güvenilir motosiklet kullanmaya davet ediyoruz” slognıyla yola çıkarak yapmaya çalıştıkları etkinliğin Mut'ta yaşayan gençlerimiz için gerçekten faydalı bir etkinlik olacağını belirten Başkan Yılmaz; Mut Enduro Ekibinin düzenleyeceği etkinlikte Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz olarak destek vermeye hazırım dedi.
Mut Enduro Ekibi ilk olarak geçtiğimiz hafta içerisinde Topluca Mahallesi'nde düzenlenen İncir Festivaline katılıp orada bir tanıtım gösterisi düzenlediler. Katılımcılar tarafından büyük beğeni toplayan Mut Enduro Ekibi izleyicilerden büyük alkış aldı. Mut Enduro Ekibi adına görüşünü aldığımız grup temsilcisi Hulusi Kök gazetemize yaptığı açıklamada ; “Kasım ayı içerisinde ilçemizde bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz. Düzenleyeceğimiz bu etkinlikle ilgili tüm desteği sağlayacağı sözünü Mut Belediye Başkanı Sayın Nebi Yılmaz'dan aldık. Düzenleyeceğimiz bu etkinlikte sadece ilçemizden değil, Gülnar, Anamur, Aydıncık, Gazipaşa, Mersin,Tarsus, Adana'dan ve dünyaca ünlü motokros ustalarının da katılımıyla festival havasında bir etkinlik düzenlemeyi hedefliyoruz. Yapacak olduğumuz bu etkinlik ilçemiz Karacaoğlan Çınaraltı Parkı, Mut Kalesi ve Cumhuriyet Meydanı mevkiinde düzenlenecek olan parkurda gerçekleştirilecek, “Gençleri düzgün ve güvenilir motosiklet kullanmaya davet ediyoruz” Sloganıyla çıktığımız bu yolda bizlere destek olan başta Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'a ve tüm destekçilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. dedi.

878 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın