Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam566
Toplam Ziyaret787652
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI

TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI

Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ve trafik ekipleri, ilçenin belirli bölgelerinde yaptığı denetimlerde; çok sayıda motosikleti trafikten men ederken evraklarında eksik bulunan sürücülere ise cezai işlem uygulandı.
Özellikle okulların açıldığı bu dönemde ehliyetsiz sürücülerden ve gürültü yapan motosikletlerden yana artan şikâyetler üzerine harekete geçen ekipler denetimlerini artırdı.

(Baştarafı 1. Sayfada)
Trafik ekipleri yaptıkları denetimlerde evrakları eksik motosikletleri trafikten men ederken, sürücüleri hakkında idari yaptırım uyguluyor. Mut'un en işlek caddelerinden olan İnönü Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerindeki yapılan denetimlerde, evrakları eksik motosikletler trafikten men edilirken ruhsatsız, ehliyetsiz, kasksız ve plakasız araç kullandığı tespit edilen sürücüler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.
Özellikle okul civarlarında ve ilçenin nerdeyse her cadde ve sokağında yapılan uygulamalarda motosiklet sürücülerine kask takmaları konusunda uyarılarda bulunan trafik polisleri, evrakları tam olup seyir halinde kask takan sürücülere kurallara uydukları için teşekkür ettiler. Yapılan uygulamaların vatandaşın yararına olduğunu belirten yetkililer, motosiklet kullanırken kask takmanın büyük önem taşıdığını belirtirken, motosiklet kullanırken kask takma ve trafik kurallarına uyma konusunda vatandaşları bilinçli olmaya davet ettiler.

709 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın