Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam618
Toplam Ziyaret787704
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA BIÇAKLAMA

KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA BIÇAKLAMA

İlçemizde kız öğrenci pansiyonuna girmek isteyen iki kişiyi engellemeye çalışan öğrenci yurdu bekçisi bıçaklı saldırıya uğradı.
Alınan bilgiye göre olay, Şehit Emin Çelik Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu önünde meydana geldi. Pansiyon karşısındaki okul bahçesinde 2 genç, yurttaki kızları gözetlerken gören yurt bekçisi Hasan Ali Şişik (48), gençlere uyarıda bulundu.
Uyarıya kızan gençler yurt kapısı önüne gelerek Hasan Ali Şişik adlı bekçiyi bıçakladıktan sonra yurt içerisine girmek istedikleri ve öğrenciler tarafından engelleme sırasında yaşanan arbedede öğrencilerden bazılarının panik ve baygınlık geçirdiği belirlendi.
Çevredeki görgü tanıklarının Polis ve 112 ambulans ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yaralı bekçi Şişik ve baygınlık geçiren 2 öğrenci Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinden kaçan zanlıları tespit etmek için kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, İ.E ve M.S'yi tespit ettiler. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.E ve M.S emineytteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler. Mahkemeye çıkan 2 zanlıdan M.S tutuklanarak cezaevine gönderildi.

476 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın