Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi23
Bugün Toplam576
Toplam Ziyaret787662
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNE AĞIR DARBE

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNE AĞIR DARBE

Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Mut İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mut Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; ilçemizde bulunan gazino ve restoranlardan menfaat temin etmek maksadıyla organize suç örgütü kurup-yönetmek, nitelikli yağma suçları işledikleri tespit edilen organize suç örgütünü iki ay süre ile takibe alarak, örgütü çökertti.
Güvenlik güçleri ekiplerince Mut ve Gülnar ilçeleri ile Karaman il merkezinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon ile olayla ilgili olduğu belirlenen (10) şüpheli gözaltına alındı.
Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, suç gelirinden elde edildiği değerlendirilen (104.850 ) TL. nakit para, (6) adet cep telefonu ve (7) adet sim kart ele geçirildi.
Gözaltında bulunan şüpheliler R. N., N. K., A. K., H. A., M.A., M.S., A. A., O. A., H.S., sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Silifke Cezaevine gönderildi.
Yine olayla ilgisi bulunduğu belirlenen İzmir ve Kastamonu'da askerlik görevini yapmakta olan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Huzur ve güvenin tesisi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

1009 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın