Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam165
Toplam Ziyaret786650
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLEME TOPLANTISI YAPILDI

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLEME TOPLANTISI YAPILDI

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 12. Etap bilgilendirme toplantısı Mut Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.
12. Etap bilgilendirme programına Mersin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Ömer Seyran, Mersin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü'nde görevli Makine Mühendisi Ahmet Kara, Mersin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü'nde görevli Ziraat Mühendisi Gökçen Topçu, Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü O. Levent Abaş, Teknik personel ve vatandaşlar katıldı.
Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü O. Levent Abaş; İlçe Müdürlüğü personeliyle birlikte her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Mut ilçemizin çok daha iyi yerlerde olmasını diliyorum ve istiyorum diyen Abaş; “Projelerin 12. Etapta artarak devam etmesi gerekiyor İlçe Müdürlüğümüz olarak bizler her türlü destek ve yardıma hazırız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından destek programının ile ilgili teknik bilgileri İl Müdürlüğü teknik personellerince verildi. Program soru cevapların ardından son buldu.

570 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın