Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam135
Toplam Ziyaret786620
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

“Z KÜTÜPHANE” AÇILDI

“Z KÜTÜPHANE” AÇILDI

İlçemiz Mareşal Fevzi Çakmak Yatılı Bölge Okulu'nda kurulan zenginleştirilmiş kütüphanenin Z-Kütüphane açılışı gerçekleştirildi.
Mut İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, "Şehit Polis Memuru Süleyman Uzun" ismi verilen Z-Kütüphane açılışında yaptığı konuşmada, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin kitap olmadan ilmin ve bilimin olma şansının olmayacağını belirtti.
Z-kütüphanenin ilçemizde ilk olarak Mareşal Fevzi Çakmak Yatılı Bölge Okulu'nda açıldığını ifade eden Kaymakam Akyüz; "Açılışını yaptığımız kütüphanemizin çocuklarımıza ışık olmasını diliyoruz. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için kitabın rolünün çok büyük olduğunu unutmamamız gerekir. Bu kurduğumuz kütüphaneden çocuklarımızın çok iyi faydalanmalarını istiyoruz. Kitapları çocuklarımıza ulaştırma konusunda da çalışmalarımıza son hızımızla devam edeceğiz” dedi.
5 Ekim 2003 tarihinde trafik denetleme görevinde iken araç çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru Süleyman Uzun'un ailesinin de katıldığı kütüphane açılışında şehit ailesi, şehidin isminin yaşatılması adına yapılan bu kütüphanenin kurulmasından çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Kütüphanenin yapımında finansal desteği sağlayarak emeği geçen Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ve personeline kütüphanenin kurulmasında her konuda yardımcı olan Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin'e çok teşekkür ediyoruz diyerek memnuniyetlerini dile getiren şehit ailesi ; “Bizler şehidimizin ismini burada görmekten son derece mutlu ve gururluyuz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından "Şehit Polis Memuru Süleyman Uzun" ismi verilen kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

688 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın