Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam17
Toplam Ziyaret786502
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT İDMAN YURDU BELEDİYE SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

“DESTEK YOK, ELEŞTİRİ ÇOK”

1954 Yılında kurulan Mut İdman Yurdu Belediye Spor, tarihinin en parlak dönemlerini yaşadığı şu günlerde, haksız eleştirilere maruz kalmaktadır. Bu sebeple yönetim kurulu olarak cevap niteliğinde bir bilgilendirme yapılmasının gerektiğine inanarak kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.
Futbolun Dünya ve Ülkemizde büyük bir sektör haline geldiği zamanımızda elindeki sınırlı imkanlar ile Mut İdman Yurdu Belediye Spor'u, “Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'ne” kadar çıkaran yönetim kurulumuz bir takım çevrelerce haksız eleştirilere maruz kalmaktadır, bu açıklamalardan sonra bizlere sonuna kadar hak ve destek vereceklerine eminiz.
2016 Yılında büyük araştırmalarımız sonucunda Teknik Direktör Okan KOPAN Hoca ile temasa geçip ilçemize davet ettik. Büyük bir samimiyet ile davetimize cevap veren Okan Hocamızın gelişiyle birlikte, projeler ortaya koyarak, fedakar Yönetim kurulumuz Okan hocamız ile birlikte harekete geçti.
Temel amacımız Mut İdman Yurdu Belediye Sporu bulunduğu ligde şampiyon yapmak ve bir üst lig olan Türkiye Bölgesel Amatör Ligine taşımaktı. Sadece şampiyonluk olarak değil, kaliteli futbolun devamını ve kalıcılığını sağlamak amacı ile tesisleşme ve alt yapı adımlarına öncelik verdik. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Nebi Yılmaz'ın büyük desteği ile amaçladığımız bu projeyi alnımızın akı ile sonuçlandırılmış bulunmaktayız.
Yönetim kurulumuz olarak Süper Amatör Lig şampiyonluğumuzun mutluluğunu yaşarken hiç rehavete kapılmadan, tesisleşme- alt yapı ve kurumsallaşmayı hedefleyen projemizin devam niteliğini taşıyan Bölgesel Amatör Ligin hazırlıklarına başladık.
Kısıtlı imkanlar ile transfer çalışmalarına başladık. Transfer piyasasının çok yüksek olması maddi olanaklar noktasında sınırlarımızı sonuna kadar zorlamaya sevk etti. Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımızın yanında sayısı bir elin beş parmağını geçmeyen çok değerli iş adamlarımızın dışında hiçbir maddi destek göremedik.
Özellikle İlçe Mülki Amirimiz Sayın Kaymakamımızdan ve ilçemizin saygı değer iş adamlarından beklediğimiz desteği görmek istiyoruz. Maddi imkanların kısıtlı oluşu bizi yönetim kurulu olarak çok fazla sıkıntıya soksa da bu işe gönül verdiğimizden dolayı pes etmeyi hiçbir zaman düşünmedik ve çok büyük mücadele vererek, güzide kadromuzu kurduk.
Bilinmesi gereken, bulunduğumuz Bölgesel Amatör Lig gurubumuzda transfer bütçesi bizim 3-4 katımız olan takımlarla mücadele edeceğiz.
Bu mücadelede en büyük gücümüz siyaseti ve her şeyi bir kenara bırakarak ilçemizden destek görmektir. Taraftarımızdan, iş adamlarımızdan, esnaflarımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan, odalarımızdan ve bütün kurumlardan beklentimiz artırmıştır. Bu beklentiye karşılık, bizlere öncülük etmesini beklediğimiz İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Akyüz beyin bu konuya eğilmesini rica ile talep etmekteyiz.
Bütün samimi ve güzel duygularımız ile Mut İdman Yurdu Belediye Sporu, ilçemizin gelecek vaat eden gençlerimiz için üst noktalara getirerek, hedeflerini yüksek tutmalarında rol model haline getirmeyi temel amaç edinen Yönetim Kurulumuz; Kulüp Başkanımız Yusuf UZUN bey öndeliğinde bu amaçlar doğrultusunda her türlü maddi ve manevi desteği memnuniyetle kabul edeceğimizi belirtmekten mutluluk duymaktayız.
Futbolun dostluk ve kardeşlik içerisinde rekabetten oluştuğunu düşünerek çok büyük zorluklar ile mücadele ederken, bu ağır misyonu yüklenen Yönetim kurulu olarak ilçemizin güzide sporseverlerini dayanışmaya, birlik ve beraberliğe, davet ediyoruz.
Yöneticilik sorumluluğumuzun bilincinde olarak, görevimizi kutsal sayıyor ve bu amaç için sonuna kadar mücadeleye devam edeceğimizi bildirmekten mutluluk duyarız.
En son olarak gücüne sonuna kadar ihtiyaç duyduğumuz çok sevgili taraftarımızın evimizde oynadığımız maçlarda takımımıza son dakikaya kadar sahip çıkmalarını, centilmence desteklerini ve futbolun eğlence yönünü ön plana çıkarmalarını istiyoruz. Ailelerimizin, çocuklarımızın ve özellikle bayanların rahat maç izleyebilmeleri için küfürlü kötü tezahüratlara baş vurmamalarını canı gönülden rica etmekteyiz. Bulunduğumuz lig olan Türkiye Bölgesel Amatör liginde yapılan her türlü çirkin tezahürata ve sahaya atılan her yabancı maddeye Mut olarak ceza ödeyeceğimizi düşünüp, kulübümüze zarar vermemek için daha hassas davranılmasını rica ederiz.
Mut İdman Yurdu Spor Kulübümüze kurulduğu günden bu güne kadar destek veren ilçe halkımıza, bugüne kadar görev yapan bütün yönetim kurulu üyeleri ve başkanlarına, ter dökmüş futbolcularına, belediye başkanlarımıza, esnaflarımıza ve ilk resmi sponsorumuz olarak Süper Amatör Lig şampiyonluğumuzda bize destek veren RE GOLD Yapı firması sahibi Rafet Engel beye teşekkür ediyorum.
Saygılarımızla.
10/10/2017
Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübü Başkanlığı

871 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın