Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam58
Toplam Ziyaret785219
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN KONFERANS VE KONSER

ÜLKÜ OCAKLARINDAN KONFERANS VE KONSER

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığının himayesinde “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” konulu “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır” konferansı ve akabinde “ Cumhuriyet Konseri “ düzenledi. Mut Belediyesi sinema salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı, günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmalarla devam etti. Konuşmaların akabinde Milliyetçi Hareket Partisi YSK temsilcisi ve MDK Üyesi Avukat Kürşat Türker ERCAN, Ülkü Ocakları Mersin İl Yöneticisi Zafer ÖZDOĞAN, AMATEM'de görevli psikolog, Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarından oluşan beş kişilik heyet dinleyicilere “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” konulu konferansı verdiler. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği konferans büyük beğeni topladı. Konferansın ardından “ Cumhuriyet Konseri” temalı programda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez sanatçısı Aşık Sefai katılımcılara sohbeti ve türküleriyle unutulmaz bir gece yaşattı. Program çiçek ve çeşitli hediyelerin takdimi ile sona erdi.
Programa; Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan DEMİR, Milliyetçi Hareket Partisi YSK Temsilcisi ve MDK Üyesi Kürşat Türker ERCAN, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı, Mut Belediye Başkanı, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları Taşucu Belde Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR programın açılış konuşmasında şunları ifade etti “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ Beyefendinin “ Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadeledir “ sözünü emir telakki eden Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı himayesinde konferansımızı gerçekleştirdik. Daha önce hazırladığımız el broşürlerini vatandaşlarımıza dağıtıp, afişlerimizi de ilçemizin değişik yerlerine asmıştık. Bundan sonraki süreçlerde de “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” temalı etkinliklerimiz devam edecektir. Ülkü Ocakları olarak toplumsal sorunların gündeme getirilmesinde ve çözüm üretilmesinde sorumluluk bilinci ile hareket etmeye devam edeceğiz.”
Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan DEMİR “ Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay KILAVUZ Beylerin “ Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele” konusundaki hassasiyetini kendimize şiar edinerek Ülkü Ocakları İlçe Başkanlıklarımızda konferans programları düzenlemeye devam ediyoruz. Bugünkü programımızı Mut ilçesinde gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. “Çağın Eğitim Ateşi Ülkü Ocakları” sloganı ile Türk Gençliğini eğitime, kitap okumaya ve spor yapmaya davet ediyoruz. Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına karşı yürüttüğümüz çalışmaları kararlılıkla yürüteceğimizi belirtmek istiyorum. Son olarak Türk Gençliğine “ Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” çağrısında bulunuyorum” dedi.

807 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın