Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam191
Toplam Ziyaret785926
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

OKUL SERVİS ARAÇLARINA JANDARMADAN SIKI DENETİM

OKUL SERVİS ARAÇLARINA JANDARMADAN SIKI DENETİM

Mut İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, öğrenci taşıyan servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla öğrenci servislerini sıkı denetim altına aldı.
Jandarma ekipleri, sorumluluk alanında bulunan ve okullarda öğrenci taşıyan servis minibüslerini tek tek durdurup, öğrencilerin emniyet kemerlerinin takılı olup olmadığını kontrol edip, araçların evraklarına bakıyor. Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen denetimlerde öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okullarına oradan da tekrar evlerine ulaşmasını sağlamak amaçlanıyor.
Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uymayan okul servis sürücülerine ise gerekli cezai işlem uygulandığı öğrenildi. Jandarma ekipleri yol kontrollerinde yaptıkları uygulamada, öğrencilere de okul önlerinde uymaları gereken trafik kuralları ile ilgili de bilgi aktardı.
İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekipleri okul çevresinde bulunan cafe, restoran, alışveriş merkezi ve umuma açık işyerlerinde yaptıkları denetimlerde asayiş kontrolü, yapıp geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlıyorlar.
Konu ile ilgili açılama yapan yetkililer, okul servis araçları ile ilgili denetimlerinin eğitim yılı sonuna kadar sıklaştırılarak devam edeceğini ifade etti.

854 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın