Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam467
Toplam Ziyaret785628
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BARO BAŞKANI ER MUT’TAKİ MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

BARO BAŞKANI ER MUT’TAKİ MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, Baronun Mut İlçe Temsilciliğinde meslektaşlarıyla bir araya geldi. Er, çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla görevi üstlendiklerini söyledi.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize gelen Mersin Barosu Başkanı Er, Mut Avukatlar Odası'nı ziyaret ederek meslektaşlarıyla buluştu. Mersin Barosu Mut İlçe Temsilcisi Muhammet Ali Keskin'in de bulunduğu ziyarette Er, Mut'ta görev yapan avukatların yaşadıkları sorunları dinledi. Mesleki dayanışmaya önem verdiklerini ifade eden Er, "Avukatlık mesleğinin geliştirilmesi, sorunların çözümü ve meslek haklarının korunması için ben ve yönetim kurulu üyelerimiz göreve geldik. Biz çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla bu görevi üstlendik. Her zaman bütün avukatlarımızın yanındayız. Yeter ki, birlik içerisinde olalım" dedi.
"Meslektaşlarımıza faydalı projeler üretiyoruz"
Mut ziyaretinde Mut Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Culfa'yı da makamında ziyaret eden Baro Başkanı Er'e, İlçe Temsilcisi Av. Keskin ile Av. Müfit Seymen de eşlik etti. Ziyarette, Başsavcısı Sinan Culfa'ya Mersin Barosu'nun mesleki ve eğitim hizmetleri ile sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler veren Er, Mut'ta görev yapan avukatların sorunlarını yerinde dinlediğini söyledi. Er, "Tüm ilçeleri gezerek meslektaşlarımızla yakinen ilgileniyoruz. Hem en mutlu günlerini hem de sorunlarını paylaşıyoruz. Avukatlık mesleğini geliştirmek, meslektaşlarımızın mesleki ve sosyal haklarını savunmak ve onlara sahip çıkmak konusunda yapmış olduğumuz çalışmalarla ve projelerle meslektaşlarımıza büyük ölçüde faydalı oluyoruz" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başsavcısı Culfa ise Er'i ve yönetim kurulunu, meslektaşları adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik etti.
Av. Seymen'e 'Meslekte 50. Yıl Plaketi' verildi
Barosu Başkanı Er, meslekte 50. yılını dolduran Av. Müfit Seymen için Mut'ta düzenlenen kutlama, birlik ve dayanışma yemeğine de katıldı. Başsavcısı Culfa, hâkimler, savcılar ve avukatların yer aldığı yemekte konuşan Er, "Sevgili meslektaşımız, üstadımız Av. Müfit Seymen'in meslekte 50. yılını doldurmasının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mutlu avukatlarımızla birlikte, akşam yemeğinde dayanışma içinde olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Dayanışma, birlik ve beraberlik sağlanırsa, en zor sorunlar dahi kolay çözülür" ifadelerini kullandı.
Er, daha sonra Av. Seymen'e 50. Yıl Plaketini takdim etti.

672 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın