Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam416
Toplam Ziyaret785577
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT MARKALAŞIYOR

MUT MARKALAŞIYOR

Anadolu Markalar Birliği Saymanı ve Ekonomi Başkanı Mut Mal Müdürü Erdoğan Köse Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'e plaket takdim etti.
Yöresel ürünlerin Türkiye genelinde ve yut dışında tanıtımı, kültürel ve turistik değerlerin markalaştırılıp gerçek değerinin kazandırılması adına ilçemizde de bir dizi çalışmalara başlandı.
İlçemiz Alahan Manastırı, Yerköprü Şelalesi, Karaekşi Mesire Alanı ve yine ilçemizin yöresel ürünleri olan erik, kayısı, zeytin, zeytinyağı ürünlerimizi tanıtmak adına ilçemizde çalışmalara başladıklarını belirten Anadolu Markalar Birliği Sayman ve Ekonomi başkanı Erdoğan Köse; “Vatandaşlar Mut'ta kırmızıbiber salçasının kazanda kaynama kokusunu, Edirne'de sofrasında hissedebilecek. Anadolu'nun coğrafyası, ürünleri ve yetiştirdikleri ile bir kültürdür. Bu kültürün yitip gitmesine gönüllerimiz razı gelmezdi. Bir ülke yetiştirdikleri ile daha sağlıklı yarınlara gülümseyerek bakar. Biz birlik olarak artık Anadolu'nun kayıp lezzetleri ve mahsulünü tekrar halkımızla buluşturmak için gülen yüzleri olacağız” dedi.

1099 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın