Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam132
Toplam Ziyaret768229
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
HASAN KURTULAN
mutludegerleme@gmail.com
NİHAYET MÜDAHALE EDİLDİ
21/02/2018
Son İki yazımda İlçe olarak sosyal, ekonomik ve demografik problemlerimizi yazmıştım. İyi niyetli ve dikkatleri kişilere değil, problemlere çekmeye çalışan yazılardı, yoğun ilgi ve geri dönüşler için teşekkür ediyorum.
Üçüncü yazı olarak İlçemizdeki malumunuz olan ve bir Mut'lu olarak mahcubiyetle dile getirebildiğimiz konuyu ele almayı düşünürken, yetkililerin nihayet harekete geçtiğini öğrendim ve sosyal medya hesabımdan görüşlerimi paylaştım. Tarafımı belli etmek ve yine tarihe not düşmek bakımından, aşağıda görüşlerimi tekraren arz ediyorum.
İLÇEMİZ HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDERİM, ALLAH RAZI OLSUN!
Çok uzun süredir rahatsız olduğumuz, toplum olarak sürekli homurdanıp karnımızdan konuşarak sızlandığımız, arada bir yerel medyada utangaç tavırlarla yer alabilen, İlçe ekonomisini sömüren, aileleri parçalayan, kendilerini Kanunların üzerinde görüp istedikleri gibi at oynatan bir takım yapıların oluştuğu, insanları maddi anlamda bitirip modern köleler haline getiren şu iğrenç gazino-pavyon düzenine el atıp gereğini yapan Adlî ve güvenlik personellerine cân-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
Bizlerin ve evlatlarımızın geleceğini ipotek altına alan, toplumu çürütüp kokutan bu yapıların, bedeli ne olursa olsun bu İlçeden uzaklaştırılması şarttır. Böyle yapılırsa, bizzat bu işlerden rant elde edenler bile ileride sizlere duacı olacaklardır. Lütfen geri adım atmayın.
Bu çok değerli adımı atan sayın yetkililerimiz, lütfen Yasaların ve toplum vicdanının emrettiği şekilde gereğini yapmaktan çekinmeyiniz! İlçemiz insanlarının çok çeşitli sebeplerden sesinin zayıf çıkmasına aldırış etmeyin, halkımızın gönülden desteği ve duaları sizinledir.
Tüm hemşerilerimizi de atılan bu doğru adımda taraf olmaya davet ediyorum, unutmayalım, bu hem İlçemize hem de evlatlarımıza borcumuzdur.
Bu kadar geniş bir soruşturmada, sehven veya hataen bu soruşturmaya dahil edilmiş masumlar varsa da acilen temize çıkartılmalarını ümit ve talep ederiz.
Böyle bir yazıyı yayınlayarak kayıtsız şartsız hemşerilerimizden taraf olduğunu gösteren Mut'tan Haber Gazetemiz sahibi Ali Yaver SOYLU beye de teşekkür ederim.
Her açıdan temiz bir Mut hepimizin hakkı ve evlatlarımıza borcumuzdur.


2077 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE! - 05/03/2024
BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE!
GEL GEL YAPIYORLAR - 02/02/2024
GEL GEL YAPIYORLAR
DEVLETİN MALI DENİZ - 23/01/2024
DEVLETİN MALI DENİZ
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM - 16/01/2024
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ - 05/01/2024
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ
BU AYIP KİMİN? UTANDIM - 29/12/2023
BU AYIP KİMİN? UTANDIM
NASIL YOLDAN ÇIKILIR? - 03/11/2023
NASIL YOLDAN ÇIKILIR?
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR - 27/10/2023
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ - 20/10/2023
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ
 Devamı