Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam475
Toplam Ziyaret781633
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
ALİ YAVER SOYLU
aliyaversoylu@muttanhaber.net
MUT'TAN HABER GAZETESİ'NDE NELER OLUYOR?
25/11/2015
Mut'tan Haber'in bir süredir yapılanma ve değişim yaşayan yeni yüzü, sizlerin dikkatinden kaçmadı. Aldığımız geri dönüşler, memnuniyet bildirileri ve yapıcı eleştiriler bizlerin doğru yolda ilerlediğini gösteriyor. Sizlerden gelen öneriler, teşekkür mesajları ve “şu da olsa keşke” denilen ifadeler memnuniyet verici.
Bizlere destek olan başta okurlarımız olmak üzere, Mut'tan Haber Gazetesi reklam verenlerine, abonelerimize sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.
Dedik ki, gazeteyi baştan aşağı yenileme zamanı geldi. Yüksek tirajlı ulusal gazetelerden de esinlenerek, okurlarımızın her kesimine hitap edecek bir şeyler olsun Mut'tan Haber'de. Tamam, imkanların ölçüsü ulusal gazeteler gibi değil, yazar kadrosu olsun, konu yelpazesi olsun bizlerden çok öndeler. Biliyoruz. Fakat biz, Mut insanının gerektiğinde sesini duyurabildiği, amatör ruhunu koruyan, heyecanlı ve memleketin içinden bir nefes olarak varlığımızı sürdürelim.
Bizim sizlere gerçekten çok ihtiyacımız var ve sizlerin desteği bizlerin gelişiminde, ilerlemesinde büyük katkı sunacak. Önceliğimiz, gazetenin her bir satırının okunmaya değer bulunması ve okuyucu tarafından benimsenmesi. Elbette ki, yerel gazetenin yaşaması için daha sonra abone sayımızın artmasını ve reklam verenlerimizin çoğalmasını istiyoruz. 
Şu anda gazetemizde siyasi, aktüel haberlere ek olarak, yemek tarifleri, haftalık zeka soruları, haftanın sözü, haftanın lezzeti, dini konular, namaz vakitleri, sağlıklı yaşam bilgileri, astroloji, sektörel araştırma haberler ve az da olsa spor var. 
Peki, bundan sonra neler olacak?
Elimizden gelenin en iyisini yapma gayretiyle, “karacaoğlan, Halk Kültürümüz, Ekonomi, Tarım ve Bir İnsan Bir Yaşam” köşeleri de eklenerek dolu dolu bir haftalık arşiv sunmaya çalışacağız. Siz değerli okurlarımız tarafından bilinmesini istediğimiz konu; gerçekten üzerinde emek harcayarak ulaştırdığımız gazetenin sizlerin beğenisini kazanmasıdır. Bizlere manevi olarak moral veren, bir sonraki hafta için neler yapalım heyecanını yaşatan, sizlerdeki istek ve ilgidir emin olunuz. 
Yeni yıl ile birlikte, abone kampanyası başlatıyoruz. Renkli ilave sayfalarla görsel manada da değişimi sizlere sunacağız. Hedefimiz 500 aboneye ulaşmak. Yayın hayatında 42 yılı geride bırakmış olmanın ve Mut'un ilk yerel gazetesi unvanını elinde bulundurmanın bir sorumluluğu var. Farkındayız. Bugüne kadar üzerine gidilmesi gereken birçok konuya cesaretle gittik. Pes etmedik. Eksilerimiz, yanlışlarımız olmuş mudur, elbette olmuştur, çalışan üreten hata yapar. Art niyet taşımadığımızın bilinmesi bizim için yeterli. Sizlerin eleştirilerine, görüş ve önerilerine her zaman açığız. 
Yeni dönemde haber ihbar servisi kuruyoruz, direk okuyucu şikayet ve abonelik hattı kuruyoruz. Kadromuzu genişletiyoruz. Güçlü bir ekiple Mut insanının sesini duyurmaya devam edeceğiz. Sektörel haberlerle Mut'ta hizmet yapan her esnafımızı gazetemizde röportajıyla birlikte tanıtma niyetindeyiz. Kendi insanına sahip çıkan bir gazete olarak anılmak istiyoruz. 
Sizlerden tam olarak ne istiyoruz?
Mut'tan Haberi okuyunuz, okutunuz ve abone olunuz. Bizlere verdiğiniz destek kendi memleketimizin insanına bir destektir, unutmayınız. Ulusal bir gazetede sesinizi duyurmak her an için mümkün olmayabilir ancak biz sizin hizmetinizdeyiz. Biz Mut'u ve Mut insanını çok seviyoruz, değer veriyoruz. Çünkü biz Mut'ta yaşıyoruz ve Mut varsa, biz varız. Biz Türkiye'yi Mut'tan başlayıp görüyoruz. 
24 Kasım
Yazımın sonunda, 24 Kasım dolayısıyla öğretmenlerimizi kutlamak istiyorum. Öğretmenler günü, bizlerin eğitiminde, yarına hazırlanmamızda pay sahibi ve binanın temelini atan insanlar olarak hatırladığımız, onların değerli olduğunu hissettiğimiz önemli bir gün. Eğitim öğretim camiasında emek veren, ter döken ve yeni nesil için daha iyi neler yapabilirim, diye düşünen bütün öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, başarılar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş bütün eğitimcilerimizi başta baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere saygıyla yad ediyorum.


2047 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

50 YAŞINDAYIZ - 02/01/2024
50 YAŞINDAYIZ
LÜZUMSUZ DOĞALGAZ MUT’U KARIŞTIRDIN - 27/12/2017
LÜZUMSUZ DOĞALGAZ MUT’U KARIŞTIRDIN
NELER OLMUŞ, NELER BİTMİŞ? - 16/08/2017
NELER OLMUŞ, NELER BİTMİŞ?
DARBE - 20/07/2016
DARBE
MAYIS TRAFİĞİ - 18/05/2016
MAYIS TRAFİĞİ
Canlı Bomba - 23/03/2016
Canlı Bomba
Suriye Suriye Suriye... - 17/02/2016
Suriye Suriye Suriye...
KISA KISA ACABA… - 27/01/2016
KISA KISA ACABA…
TERÖRÜN NERESİNDEYİZ? - 20/01/2016
TERÖRÜN NERESİNDEYİZ?
 Devamı