Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam81
Toplam Ziyaret768178
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
HASAN KURTULAN
mutludegerleme@gmail.com
AKLIN YOLU BİR...
21/09/2016
Daha önceki yazılarımda; HDP/PKK bölücü terör örgütünün finans kaynağı olan, uyuşturucu, silah ve insan kaçakçılığının önlenmesi bakımından alınan tedbirlerin geliştirilmesi, örgütün haraç almasının önüne geçilmesinin yanı sıra adeta lojistik destekçisi durumundaki Belediyelere el konulması gerektiğini yazmıştım.
Güneydoğu Anadolu Bölgemizde uzun süre hizmet yaparak, bölgedeki hemen her ilçeye gittiğim, halkın içinde bulunduğumdan terör örgütünün insan kaynağı olarak kullandığı tabanının psikolojisini çok iyi bilmekteyim. Devletimizin güçlü ve kararlı duruşuyla, ”dağa adam transferi” sürecinin önemli oranda kesileceği beklenmekteydi. Nitekim, sayın Başbakanımızın ve İçişleri Bakanımızın memnuniyetle duyduğumuz açıklamaları, katılımın onda bir seviyelerine kadar düştüğünü göstermektedir.
Bizler gibi ortalama Anadolu insanlarının mantığına sığmayan, malum tabanın tersine çalışan psikolojisini ayrı bir yazımda ve detaylı anlatmaya çalışacağım ancak şu an farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.
Süreç içinde Hükümetimiz birer birer akıllıca uygulamalar hayata geçirerek örgütün nefesini kesmeye başlamış, nihayet malum Belediyelere de Kayyım atamak suretiyle hepimizi ferahlatan bir aşamaya getirmiştir. Tabii ki bu atamalar yeterli değildir, yakından takip ettiğim bir kısım bölge belediyeleri de sırasını beklemektedir diye düşünüp ümit ediyorum.
Verilen mücadelenin etkili olmasında Hükümetin kararlı duruşu, Komuta kademesinin dirayeti ve Mehmetçiğimizin emeğiyle birlikte, son yıllarda geliştirilen yerli ve milli silah sanayimizin de (İnsansız Hava araçları(İHA), Tank vb. silah sistemleri) önemli katkısı olmaktadır. Allah Mehmetçiğimizi muhafaza buyursun, kısa zamanda sonuç almayı nasip etsin.
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EKONOMİDEKİ KOLLARI
Burada malumun ilanını yapmak istiyorum. Pek çok kişinin bildiği ama nedense bir türlü dile getirilmeyen bir tarafı var bu işin.
Yaşadığımız süreçte, milletimizin başına bela edilmiş HDP/PKK yapısının, Kaçakçılık (Uyuşturucu, silah, insan), haraç ve düşman ülkelerin finansal destekleri gibi temin ettikleri kaynaklarla, başta üst düzey yöneticileri olmak üzere, kişilerin ya da bizzat bu hastalıklı yapının, ekonomide, yasalar uygun, namuslu iş kollarında inanılmaz yatırımları mevcuttur. Bunlar bazen inşaat ve yol müteahhidi, bazen büyük bir AVM, bazen hastane, okul gibi müesseseler, bazen de fabrika sahipliği gibi görüntüler altında çalışmakta, devletimiz ve milletimizden nemalanmakta, kazandıklarını da bu örgüte aktarmaktadırlar.
İstanbul ve Diyarbakır başta olmak üzere, Mersin'imiz dahil, ülkemizin pek çok yerinde bu yapılar mevcuttur, halk arasında filan firma, filan örgüt yöneticisinin diye muhabbet bile edilmektedir.
Hükümetimizin acilen bu sivil (!) ve Legal (!) terör destekçilerine istihbarat desteğini alarak müdahale etmesi, hesap hareketlerini BDDK gibi Kurullar ile MASAK gibi mali istihbarat kanallarıyla inceleyip buradan sağlanan akışın da önüne geçmesi şarttır. Mesele beka meselesidir ve mesele vatan ve milletin bekası ise gerisi teferruattır.


1620 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE! - 05/03/2024
BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE!
GEL GEL YAPIYORLAR - 02/02/2024
GEL GEL YAPIYORLAR
DEVLETİN MALI DENİZ - 23/01/2024
DEVLETİN MALI DENİZ
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM - 16/01/2024
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ - 05/01/2024
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ
BU AYIP KİMİN? UTANDIM - 29/12/2023
BU AYIP KİMİN? UTANDIM
NASIL YOLDAN ÇIKILIR? - 03/11/2023
NASIL YOLDAN ÇIKILIR?
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR - 27/10/2023
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ - 20/10/2023
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ
 Devamı