Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam86
Toplam Ziyaret768183
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
HASAN KURTULAN
mutludegerleme@gmail.com
YENİ NESİL SAVAŞTA HANGİ TARAFTASINIZ?
21/12/2016
Vatanımıza, milletimize yönelik operasyon devam ediyor. Ekonomik, siyasî, askerî ve diğer pek çok alanda saldırı altındayız. Uzun süre önce uygulamaya konulan senaryoya dikkat çekmiş ve herkesin safını seçmesi gerektiği kanaatinde olduğumu, kayıkçı kavgalarıyla gün geçirmenin bize yakışmadığını, devam edersek de bunu çok pahalıya ödemek zorunda kalacağımızı yazmıştım.
Sanal ve görsel medya tarafından enformasyon bombardımanı devam ediyor. O kadar çok ve farklı bilgiler veriliyor, aldatmaya yönelik hareketler ve senaryolar çalıştırılıyor ki ileride her birinin Üniversitelerde bilimsel çalışmalara konu edinilmesi kesin diye düşünüyorum. Tabi ki bu akın akın gelen bu bir kısmı yalan bir kısmı doğru, manipülatif, karmakarışık verilerle hepimizin kafası karışıyor. Burada bize yakışan, tepkisiz kalmamak ve safımızı belli etmektir. Gün, durma, bekleme günü değildir. 
Ülkemize ve insanımıza yönelik, hepimizin bekasına yönelik iş tutan o kadar çok ki, kimin dost kimin düşman olduğunu karıştırmamızı isteyenler çoğumuzun kafasını karıştırıyorlar. Meşhur bir rivayettir, kendisi de İslam ümmetinin fitneyle boğuştuğu dönemde yaşamış olan İmam Şafii'ye sormuşlar; “ Fitne zamanında kimin hâk, kimin bâtıl olduğunu nasıl anlayabiliriz? Cevap vermiş; Düşman oklarını takip edin, sizi hâk ehline götürecektir”.
Merhuma Allah'tan rahmet dileyip bugün düşmanın kime saldırdığına, tüm gücüyle, maddî manevî silahlarıyla hücum ettiğine, bakalım ve pozisyonumuzu ona göre belirleyelim. Batı medyasının, batılı ülkelerin ve onların yerli işbirlikçilerinin hep birlikte başta sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, hükümetimize, devletimize, işbirlikçi kesimler hariç tüm toplumumuza nasıl saldırdığı, ellerindeki bütün imkanları seferber ettiği açıktır. 
Daha önce Ülkemizi savaşa sokmaya çalıştılar olmadı, darbe yapmaya kalkıştılar olmadı, Allah'ın izniyle ekonomik buhran ve iç savaş çıkartmaya da güçleri yetmeyecektir. En son yapılan operasyonla, hepimize emanet Rus elçisi katledildi ve komşumuz Rusya ile savaştırılmak istendik. Hatırlatırım, 1.Dünya savaşı, Avusturya-Macaristan İmparatorluğu Veliâhtının 1914 de Balkanlarda yaptığı bir gezi sırasında öldürülmesiyle başlamış, milyonlarca insanın ölümü ve medeniyetin adeta yok edilmesiyle sonuçlanmıştır. 
Yanı başımızdaki Suriye başta olmak üzere, öncelikle halkı Müslüman ülkeler başta olmak üzere geri bırakılmış ülkelerin yaşadıkları gözümüzün önündedir. Biz, Osmanlı Devletinin bakiyesi olarak, inancımız/geleneğimiz gereği muhacir olarak bize sığınan Balkanlardan Kafkaslara, Arap ülkelerinden Orta Asya'ya hatta Afrika'ya kadar tüm garibanları bağrımıza basmış ve Anadolu potasında eritip “biz” olmuşuz. Unutmayalım, başka Anadolu yok, bizim gidebileceğimiz bir yer yok. 
15 Temmuz gecesi, televizyon ve internette izlediğim haberlerin hemen arkasından gece saat 23.00 de Mut meydanına çıkıp elime bayrağımızı aldım ve sabaha kadar vatansever hemşerilerimle birlikte nöbette bekledim. 
Bugün, vatanıma, milletime yapılan saldırılar ve açık düşmanlıklar nedeniyle, buradan ilan etmek istiyorum, ben, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hükümetimiz, Dr. Devlet Bahçeli ve diğer vatanseverlerin oluşturduğu “Milli Cephe”nin açıkça tarafındayım. Bu vatanın dostları ve düşmanları bilsin ki, bu ülke sahipsiz değildir ve benim gibi milyonlar vatan ve kutsal değerlerimiz uğruna her şeyini fedaya hazırdır.


1602 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE! - 05/03/2024
BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE!
GEL GEL YAPIYORLAR - 02/02/2024
GEL GEL YAPIYORLAR
DEVLETİN MALI DENİZ - 23/01/2024
DEVLETİN MALI DENİZ
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM - 16/01/2024
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ - 05/01/2024
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ
BU AYIP KİMİN? UTANDIM - 29/12/2023
BU AYIP KİMİN? UTANDIM
NASIL YOLDAN ÇIKILIR? - 03/11/2023
NASIL YOLDAN ÇIKILIR?
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR - 27/10/2023
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ - 20/10/2023
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ
 Devamı