Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam204
Toplam Ziyaret782688
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

HIRSIZLIK ZANLILARI JANDARMADAN KAÇAMADI

HIRSIZLIK ZANLILARI JANDARMADAN KAÇAMADI

İlçemizde bir akaryakıt istasyonundan silah zoruyla para alma olayına karışan, Mut ilçe Jandarma ekipleri ile çatışarak kaçan şüpheliler, daha sonra karaman girişinde polisle çatışarak kaçan şüpheliler, Mut ilçesinde yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Mustafa Y. ve Ali K, çaldıkları otomobille ilçemizde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yağma olayına karıştı.
Olay yerinden kaçan şüpheliler, Jandarma tarafından takibe aldı. Fakırca Mahallesinde Jandarmayı gören Şahısların Jandarma Ekibine Ateşle Karşılık verdiği, Karaman-Mersin karayolunda denetim yapan polisin "dur" ihtarına ateşle karşılık vererek, Ereğli istikametine kaçan şüpheliler Ereğli girişinde yolu kesen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yola kapan atarak aracı durdurmaya çalıştı. Şüpheliler, emniyet ve jandarma ekiplerine ateş açarak, olay yerinden hızla uzaklaştı. Atılan kapanla lastikleri patlayan otomobili ilçe merkezindeki Taş Evler mevkiine bırakan zanlılar, yaya olarak kaçmaya devam etti. Çevrede arama çalışmalarını sürdüren ekiplere Diş Hastanesi yakınında silahla karşılık veren şüpheliler, müstakil evlerin bulunduğu Türbe Mahallesi'nde izlerini kaybettirmenin ardından, Jandarma takibi sonucunda Mustafa Y. ve Ali K. kaçtıkları ilçemize bağlı Kravga Mahallesi Esen mevkiinde yakalandı. Şüpheliler, Konya'dan çaldıkları otomobil ve yanlarında av tüfeği ile Mut İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan ilk sorgularının ardından adliye sevk edildi.
Şüphelilerin akaryakıt istasyonundan 280 tl yakıt,1300 tl para, Kravga Mahallesinden çaldıkları araç ile birlikte araç içinde elli bin TL para, ile il ve ilçelerden 6 araç ve sahte plaka çaldıkları bildirildi.

1045 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın