Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam391
Toplam Ziyaret779019
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ENGELLİ ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

ENGELLİ ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

İlçemizde orta düzey zihin engelleri bulunan Ramazan Güleş (28) ile Tuğba Avcı (24), dünya evine girdi.
Ak Ali Küçük Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nden mezun olan Tuğba Avcı, mezun olduğu okulun düzenlediği bir etkinlikte kendisi gibi zihinsel engeli olan Ramazan Güleş ile tanıştıktan sonra bir süre görüşen çift, ailelerine evlenmek istediklerini söylediler.
Aileler ise çocuklarının zihinsel engelli olmaları nedeniyle evliliğin getirdiği sorumluluğu yerine getiremeyecekleri düşüncesiyle evlenmelerine ilk başta sıcak bakmadı. Çiftlerin ısrar etmesi üzerine Tuğba Avcı'nın annesi Hediye Avcı'nın girişimleriyle Mut Devlet Hastanes'inden çiftlerin evlenmesinde sorun olmadığına dair rapor alındı. Rapordan sonra razı olan ailelerin de iznini alan çift, nikâh ve düğün hazırlıklarına başladı. Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törende, çiftin nikâhını Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz kıydı.
Nikâhtan sonra Damat Güleş, yaptığı açıklamada, “Engellerinin mutluluklarına engel olamadığını belirterek, eşimi bir yıl önce tanıdım. O da benim gibi engelli. Bugün benim en mutlu günüm. Sevgi olduğu zaman tüm engeller ortadan kalkıyor. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın, inşallah mutlu bir yuvamız olacak. Çok mutluyum ve heyecanlıyım" dedi.

883 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın