Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam394
Toplam Ziyaret778563
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ESNAF ODASI SEÇİMİNİN GENÇ BAŞKAN ADAYI SELÇUK BACAKSIZ: “ESNAFIMIZIN ELİNDE BÜYÜDÜM”

ESNAF ODASI SEÇİMİNİN GENÇ BAŞKAN ADAYI SELÇUK BACAKSIZ: “ESNAFIMIZIN ELİNDE BÜYÜDÜM”

Mut Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yaklaşan seçimi öncesinde adaylar ortaya çıkmaya başladı. Kamuoyunda ilçemizin önde gelen esnaflarından birçok isimin bu seçimde aday olacağı konuşuluyor. Adaylar içerisinden gazetemizi ziyarete gelen Selçuk BACAKSIZ genç bir girişimci esnaf olarak, yarışta kendisinin de olduğunu söyledi.
Gazetemizi ziyaretinde Mut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına niçin aday olduğunu ve ne gibi çalışmalar yapacağına değinen Bacaksız, kendi özgeçmişinden de söz etti.

“Çıraklıktan geliyorum. Çocukluğumu atölyelerde geçirdim”

Mut Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Selçuk Bacaksız; “Mut'ta çocuk yaşlarımdan itibaren esnaflığın ve sanatkârlığın içerisindeydim. Küçük yaşlarımdan itibaren esnaflarımızın işyerlerini ziyaret ederdim, deyimi yerindeyse birçok esnaf ağabeyimizin elinde büyüdüm. Babam İsa Bacaksız'ın profil ve demir doğrama işleriyle meşgul olduğu dönemlerden itibaren meslek bilincini almaya başladım. Çıraklıktan geliyorum. Çocukluğumu atölyelerde geçirdim. İçimde her zaman kendi işimi kurmak ve birçok insanla yarım ekmeğimi paylaşmak duygusu ön plandaydı. Bugüne kadar iş hayatımda birçok alanda girişimlerim oldu, çalıştım, yetiştim. Demir Doğrama, Plastik Doğrama, Yaş Meyve Sebze Ticareti, 7 D Sinema ve Kafe İşletmeciliğine kadar birçok işle ilgilendim. Şu anda Mut'ta SelçukPen Firması olarak PVC Plastik Doğrama, Kapı ve Pencere işleriyle ilgileniyorum” dedi.

“Bugüne kadar ilçe esnafımızdan büyük destek gördüm”

Adaylık gerekçesini ve beraberinde yaşadığı süreci değerlendiren BACAKSIZ; “Mut'ta yaşayan bir esnaf olarak Mut'un bir evladı olarak çevremin büyük desteği ve talebi doğrultusunda oda başkanlığına aday olacağımı açıkladım. Bugüne kadar ilçe esnafımızdan büyük destek gördüm. Allah Mut insanından razı olsun. Birlikte iş yaptığımız, bir bardak çay içtiğimiz merhaba ettiğimiz kim varsa, bana bu yolda başarılar diledi ve tebrik ettiler. Bu şevkle çalışmalarıma ağırlık verdim. Herkesle iyi diyalog kurabilen, neşeli ve girişimci yönü ağır basan bir yapım var. Samimi bir şekilde söylüyorum, bu işin altından kalkabileceğime inanıyorum. Esnafımızın dertleriyle dertlenip, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağımı bilmelerini istiyorum. Ki ben sadece bu süreçte değil, bugüne kadar tanıdığım, bildiğim, duyduğum kim varsa her zaman yanlarında oldum bundan sonra da Mut esnafının yanındayım” dedi.

“Kim kazanırsa kazansın, Mut için çalışacaktır”

Oda ve esnaflık bünyesinde Mut'a hizmet edenlere teşekkür eden Selçuk BACAKSIZ; “Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda bugüne kadar görev yapmış bütün başkanlarıma,


yönetimlerine deyimi yerindeyse büyüklerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Başkanlık yarışında demokratik bir şekilde bende varım diyen bütün esnaf ve sanatkarlarımıza başarılar diliyorum. Mesele memleket meselesi. Kim kazanırsa kazansın, Mut için çalışacaktır. Ben bütün ilçe halkımı seviyorum, saygılar sunuyorum. Beni destekleyen desteklemeyen her kim olursa olsun, teşekkür ediyorum. Yaklaşan oda seçimimizin ilçemize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Çıktığım bu yolda benimle birlikte yürüyen, bana destek olan, başta ailem olmak üzere bütün sevenlerime, esnaf ve sanatkarlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“Gençliğin önünü açalım. Bize güvenin”

Gazetemiz aracılığıyla esnaflarımıza seslenen Mut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Selçuk Bacaksız; “Son bir mesaj olarak esnaflarımıza sizlerin vasıtasıyla seslenmek istiyorum; Değerli Esnaf ve Sanatkar ağabeyim, ablam, amcam teyzem. Genç ve dinamik birisiyim. Sizlerin elinde büyüdüm. İlçemize ve odamıza kazandıracağımız birçok projem var. Bana ve arkadaşlarıma fırsat verin. Gençliğin önünü açalım. Sizlerin desteği ve duasıyla, görüş ve önerilerinizle, bilakis istişare ederek Mut için ne yapabilirizi konuşacağız, birlikte karar verecek ve birlikte yapacağız. Bize güvenin” dedi.

Selçuk BACAKSIZ kimdir?
12.02.1985 Mut'ta doğdu. İlköğrenimini Gazi İlkokulu, ortaokulu Şehit Ahmet Ersoy'da ve lise öğrenimini de Mut Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümünden 2002 yılında mezun olarak tamamladı. Selçuk Pen firması sahibi olan Selçuk BACAKSIZ; evli ve üç çocuk babası.

589 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın