Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret782479
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

2017–2018 Eğitim Öğretim yılı 1. Döneminin bitiminde Mut İmam Hatip Ortaokulu, Gazi İlk/Ortaokulu ve Mut Karacaoğlan İlk/Ortaokullarında düzenlenen programlara katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, 1. dönem 12 bin öğrencimizin karnelerini almasıyla sona erdi. Yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecek öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, daha fazla kitap okumaları ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için tatilin iyi bir fırsat olacağını belirten Gergin, bu iki haftalık tatilin 800 öğretmenimizin dinlenmesi için de iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Bu öğretim yılında da ilçemizdeki okullarımızda akademik başarılarımızın yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyetlerimize büyük önem verildiğini dile getirdi.
Velilere de çağrıda bulunan Gergin, Karne notlarının çocukların bir değerlendirmesi değil, eğitim öğretim dönemi boyunca gösterdiği performansın bir değerlendirmesi olduğunu unutmamalarını, çocuklar eğer iyi bir karneye sahip değilse bu durumu başarıya giden bir basamak olarak görmeleri ve çocuklarını kesinlikle akranlarıyla kıyaslamamalarını rica etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, “Değerli öğretmen arkadaşlarım, yetiştirdiğiniz yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz, şanlı bayrağımızı her daim göklerde dalgalandırmak için mücadele edecek, büyüyen Türkiye´mizde en ön saflarda koşacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

367 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın