Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam103
Toplam Ziyaret778731
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEDEN "MEHMET'İMİN AYAĞINA BERBER, AYŞE'MİZİN AYAĞINA KUAFÖR GETİRİYORUZ" PROJESİ

"MEHMET'İMİN AYAĞINA BERBER, AYŞE'MİZİN AYAĞINA KUAFÖR GETİRİYORUZ" PROJESİ

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'ın katıldığı etkinlikte proje kapsamında ilk olarak, Ere Dağpazarı İlkokulunda öğrencilerin saçları kesildi.
Başkan Yılmaz okulda yaptığı açıklamada, kırsal Mahallelerdeki bütün öğrencilerin belediyemiz tarafından saç tıraşlarını yapmak ve onlarla ilgilenmek amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını ifade etti.
Yılmaz, “Kırsaldaki bütün öğrencilerimizin tamamını belediye tarafından tıraş etmek amacıyla bu programı hazırladık. Programımızın ismi Mutlu çocuklar. “Mehmet'imizin ayağına berber, Ayşe'mizin ayağına kuaför” olarak başlık koyduk. Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklara hizmet edebilmek onları mutlu edebilmek onlara hiç yaşamadığı görmediği ortamdan dan hizmet edebilmek amacıyla bu programı hazırladık. Tamamen ilçe merkezi dışındaki bütün kırsal okullarda bütün öğrencilerimizi kapsayan bir proje. Bugün ilk günümüz buradayız. Tatil sonrası her hafta başka bir okulda olmak koşuluyla bütün ilçeyi tarayacağız” dedi.
Ere Dağpazarı İlkokulu Müdiresi Ayşe Özcan, “Dağpazarı ilkokulu olarak Mut Belediyesi'ne bize yapmış olduğu bu hizmet için teşekkür ederiz” dedi.
Yılmaz, program sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler slogan atarak Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

672 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın