Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam521
Toplam Ziyaret779835
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ŞEHİDİNİ UĞURLADI

MUT ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün (28), şehit haberi baba ocağını yasa boğdu. Acı haberin ardından yakınları ve komşuları şehidin evine akın etti. Şehit haberi verilirken evin önünde bir ambulans da hazır bekletilirken, şehidin evi ve evin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı.
Üç gün önce telefonda konuşmuştuk diyen şehidin babası Mükremin Gümüş, “Bir sıkıntımız yok demişti. İki gündür de telefonuna ulaşılamıyordu.” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'nda çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün(28) cenazesi helikopterle Mut Şehit Stadı'na getirildi.
Şehit için öğle namazı sonrası Meydan Mahallesi'ndeki Şehit Eyüp Kahraman Camii'nde tören düzenlendi. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile kent protokolünün de katıldığı törende şehidin babası Mükremin, annesi Münevver ve 7 aylık hamile eşi Hanife Gümüş ile şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Şehidimiz Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün (28) cenazesi Mut Şehir Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi.

659 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın