Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam117
Toplam Ziyaret778286
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VALİ SU; “HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRMEKTEDİR”

VALİ SU; “HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRMEKTEDİR”

Vali Ali İhsan Su, Mersin Hayata Bağlananlar Derneği (MERBADER) Başkanı Nizamettin Kılıç'tan, başta uyuşturucu olmak üzere her türlü bağımlılıkla mücadele konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmeyi amaçlayan 'Hayata Bağlan Özgür Ol Projesi' kapsamında ilimizde yürütülen ve yürütülecek olan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Valilik Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin yanı sıra, dernek başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de katıldı.

Vali Su; “ Eğitim, Bağımlılıkla Mücadelenin Önemli Bir Sacayağıdır”

Toplantıda yaptığı konuşmada, başta uyuşturucu olmak üzere her türlü kötü alışkanlık ve bağımlılıkla mücadele konusunda, ilimizde çok yönlü çalışmalar yürütüldüğünü belirten Vali Su, özellikle de son yıllarda kullanım ve bağımlılık yaşı oldukça aşağılara kadar inen uyuşturucu ile mücadelede eğitimin, önemli bir sacayağı olduğunu ifade ederek, Valiliğimiz koordinesinde, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde yürütülen projelerle başta aileler ve gençler olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerine verilen ve verilecek olan eğitimlerin önemine dikkat çekti.
Konuşmasının devamında, bağımlılıkla mücadele konusunda sadece güvenlik güçlerimize, ilgili kamu kuruluşlarına ve sivil toplum örgütlerine değil, herkese büyük görevler düştüğünün üzerinde duran Vali Su, sözlerini projenin hayırlı sonuçlara vesile olması temennisinde bulunarak noktaladı.
MERBADER Başkanı Nizamettin Kılıç'ın ise Vali Ali İhsan Su'ya 19.12.2017 tarihinden bu yana 'Hayata Bağlan Özgür Ol Projesi' kapsamında ilimizde yapılan faaliyet ve etkinlikler hakkında bilgi vermesiyle süren toplantı, proje takviminin son bulacağı 19.04.2018 tarihine kadar hayata geçirilmesi planlanan çalışmaların görüşülmesinin ardından sona erdi. (Valilik Basın Yayın)

195 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın