Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam696
Toplam Ziyaret782448
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN JANDARMAYA ANLAMLI ZİYARET

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN JANDARMAYA ANLAMLI ZİYARET

75.Yıl Anaokulu idaresi ve öğrencileri, Mut İlçe Jandarma Komutanlığı'na moral ziyareti düzenledi.
Jandarma araçlarının sürücü koltuğuna bu kez minikler geçti
Öğrenciler için hazırlanan jandarma araçlarının koltuğuna geçen minik öğrenciler eğlenceli anlar yaşadılar. Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi'nin olay yerinde kullandığı malzemelerden oluşan stant, ziyarete gelen öğrenci ve öğretmenlerin büyük ilgisini çekti. Olay yeri incelemede kullanılan malzemelerin tanıtımının yapıldığı ziyarette, bu malzemelerin hangi amaçla kullanıldığı konusunda bilgilendirme yapıldı.
Mut İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli er, erbaş, rütbeliler ve İlçe Jandarma Komutanı hep bir araya gelerek öğrenci velilerinin hazırlayıp gönderdikleri ev yemeklerinden oluşan sofra kurdular. Öğrenci velilerinin yaptıkları bu ikramlar vatani görevini yapan askerler tarafından büyük sevinçle karşılandı.
Askerimize destek olup moral vermek amacıyla düzenlenen ziyaretin sonunda, miniklerin başlattığı “En Büyük Asker Bizim Asker” tezahüratları duygusal anlar yaşattı. Öğrencilerin yaptıkları tezahüratlar ve sevgi gösterilerinin ardından 75. Yıl Anaokulu İdaresi ve öğrencilerine teşekkürlerini ileten İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Pek, miniklerden tekrar ziyarete gelmeleri konusunda söz alarak ziyarete gelen öğrencilerin hepsiyle tek tek vedalaşıp, öğrencileri uğurladı.

434 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın