Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam67
Toplam Ziyaret777947
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KABLO HIRSIZLARI JANDARMADAN KAÇAMADI

KABLO HIRSIZLARI JANDARMADAN KAÇAMADI

Erdemli ilçesinde ahşap direklerdeki iletişim hatlarının 600 metre uzunluğundaki bakır telleri ile 60 metre fiberoptik kablo çalındı.
Erdemli İlçe Jandarma Komutanlı'ğı tarafından kablo hırsızlarına yönelik operasyonda 3 kişi yakalandı. Zanlılar tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre; 15 şubat günü Sarıkaya Mahallesi Sağlık caddesinde bulunan ahşap direklerdeki iletişim hatlarındaki yaklaşık 600 metre uzunluğunda bakır teller ile 60 metre fiberoptik kablo kimliği belirsiz şahıs veya şahıslarca kesilmek suretiyle çalındı. Bunun üzerine Güzeloluk Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından zanlıların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili olarak yapılan inceleme 15 şubat günü saat 03.40' da bölgeden arıza sinyali geldiği belirlendi. Bu yönde yapılan araştırma sonucu olayda beyaz renkli bir otomobilin kullanıldığı tespit edildi. Bundan yola çıkarak Jandarma ekipleri gereçekleştirdikleri operasyonla 3 zanlıyı kıskıvrak yakaladı.
İfadeleri alınarak adliyeye zevk edilen zanlılar Ş.K., Ş.Y. ve Z.Y.D. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Haber Merkezi)

252 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın