Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam593
Toplam Ziyaret782345
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KADINLARIMIZIN ÖRDÜĞÜ BOYUNLUKLAR AFRİN'E GÖNDERİLDİ

KADINLARIMIZIN ÖRDÜĞÜ BOYUNLUKLAR AFRİN'E GÖNDERİLDİ

İlçemiz kadınları Suriye'nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'ndaki askerlere elleriyle ördükleri boyunlukları gönderdi.
Mut Belediyesi tarafından düzenlenen "Afrin'deki Mehmetçik'e Gönülden Örüyoruz" projesi tamamlandı. Proje kapsamında örülen boyunluk ile vatandaşların getirdiği zeytin, zeytinyağı ve pekmez belediye binası önünde araca yüklendi.
Belediye binası önünde düzenlenen programa katılan Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, hayata geçirdikleri projenin büyük bir destek gördüğünü belirterek, "İlçe genelindeki ve mahallerimizdeki kadınlarımız bu örgüyü gerçekleştirdi. Bugün bin 200 adet örgü ile yaklaşık 30 paket zeytin ve zeytinyağı ve pekmezden oluşan ilçemiz ürünlerini Mehmetçiklerimize gönderilmek üzere şu an yüklüyoruz. Ürünler, Hatay Valiliği ve Hatay Belediyesi'yle beraber sıfır noktasına ulaştırılacak ve teslim edilecek. Ben emeği geçen bütün insanlarımıza, yardımda bulunan zeytinyağı ve pekmez veren bütün vatandaşlarımıza, milli birlik ve bütünlüğümüze verdikleri destek için canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

195 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın