Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam72
Toplam Ziyaret780829
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VERGİ HAFTASI KUTLANDI

VERGİ HAFTASI KUTLANDI

Mut Malmüdürü Erdoğan Köse ve Malmüdürlüğü personeli Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk koyup, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'ü makamında ziyaret etti.
Mut Malmüdürü Erdoğan Köse ziyarette vergi bilincini geliştirmek ve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl kutlanan vergi haftası kapsamında 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti.
Vergi haftasının hayırlı olmasını dileyen Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, “Vergi Haftası toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması ve vatandaşlarımızdan vergi vermenin alışkanlık haline gelmesi amacı ile önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Toplumun tüm kesimlerine benimsetilerek vergiye gönüllü uyumun artması ortak hedefimizdir. Bu gün gelişmekte olan ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de ekonomik anlamdaki sorunların başında kayıt dışı ekonomi büyüklüğünün yüksek olması gelmektedir. Bu sorunla etkili mücadele, ancak kayıt dışılığı etkileyen dinamiklerin doğru analizine dayalı bir stratejik planlama ile mümkün olabilecektir” ifadelerini kullandı.

Malmüdürü Köse ; "VERGİ GELECEĞİMİZDİR”

Vergi Haftası münasebetiyle bir dizi açılamalarda bulunan Köse; "Ülkemizin kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin bir şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması, ödenen vergiler ile sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın sorumlu yurttaşlar olarak yaptıkları harcamaların alış verişlerin belgesini almaları, bu konuda duyarlı olmaları verginin kazanç sahiplerinden herkesin kazancı oranında alınmasında ve vergi adaletine büyük katkı sağlayacağının bilinmesini isterim. Bu duygu ve düşünceler ile vergi haftasının ülkemizin refahının artmasına, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasına, verginin tabana yayılmasına vesile olmasını diliyorum. Vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize de hayırlı bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

702 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın