Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam511
Toplam Ziyaret788883
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Mersin İl Jandarma Komutanlığınca; Mersin il merkezi ile Diyarbakır ili bağlantılı olarak Erdemli ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve satışı yapan şahısların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde; Mersin İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Erdemli, Toroslar, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlıkları ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle (30) ayrı adreste eş zamanlı operasyon yapılmıştır. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda; (54) fişek eroin, (1370) gram kubar esrar, (50) adet sentetik hap, (5) kök kenevir bitkisi, (10) gr. kenevir tohumu, (1) adet 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (27) adet çeşitli silahlara ait fişek ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir.
Yapılan operasyon sonucunda (42) şüpheli şahıs yakalanarak, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanmak Maksadıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak suçlarından adli makamlara sevk edilmiş, (23) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Mersin İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik çalışmalara aralıksız devam edileceği bildirilmiştir.

394 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın