Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam121
Toplam Ziyaret785282
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TAŞERON İŞÇİLERİN KADRO SEVİNCİ

TAŞERON İŞÇİLERİN KADRO SEVİNCİ

Mut Belediyesi'nde çalışan taşeronların kadroya geçmeleri nedeniyle imza töreni düzenlendi.
İmza törenine Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mut Şube Başkanı Soner Kır, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (Türkav) Şube Başkanı Hakan Ütük, birim müdürleri ve taşeron işçiler katıldı.
Mut Belediyesi Sinema ve Toplantı Salon'unda düzenlenen imza töreninde taşeron işçilere hitap eden Başkan Yılmaz, "MHP'li belediye döneminde sözleşmeye imza atmanın gurunu yaşayacağım. Belki sizden önce gideceğim. Ömür boyu birbirimizin usta çırağı olacağız. Milliyetçi camianın sebep olduğu bir iştesiniz. İsimlere değil Türk Milliyetçiliğine ömür boyu hizmet etmenizi istiyorum. Siyasi partiler gider gelir, kapanır, açılır ama Türk Milliyetçiliği davası ilelebet yaşayacaktır. Mut'ta belediyeyi Türk Milliyetçileri olarak kimseye vermeyeceğiz. Ben veya başka bir arkadaşımız, Mut'u, MHP ve Türk Milliyetçileri yönetecektir" dedi.
Başkan Yılmaz, Mut Belediyesi'nin kurulduğundan bu yana yapılmamış 15 projeyi hayata geçirdiklerini, bu damga ve mührün 30 yıl devam edeceğini, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde de 20 binin üzerinde oy alacaklarını sözlerine ekledi.
Taşeron işçiler adına söz alan Sadettin Erikçi de belediye başkanına teşekkür ederek çiçek verdi.

518 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın