Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam186
Toplam Ziyaret785347
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ÜLKÜ OCAKLARINDAN GEZİ VE PİKNİK ETKİNLİĞİ

MUT ÜLKÜ OCAKLARINDAN GEZİ VE PİKNİK ETKİNLİĞİ

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı birlik beraberliği artırma adına doğa yürüyüşü ve piknik etkinliği düzenledi. İlçenin doğal güzelliklerinden Göksu Nehri kıyısında gerçekleştirilen etkinliğe ortaöğretim teşkilatı ve ocak yöneticileri katılım sağladı.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Bey'in Çağrısı üzerine Türk Gençliğini zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya azim ve kararlılık ile devam edeceğiz diyen başkan Kır; “Her biri birbirinden kıymetli olan evlatlarımız ve gençlerimiz yarınlarımızın teminatı gençlerimizle samimi bir ortamda gerçekleşen etkinliğimiz, doğa yürüyüşü ile başlayıp, piknik, voleybol, balık avlama, futbol oynayıp gönlümüzce eğlendik.” dedi.
Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır: “Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız faaliyetlerle birlik ve beraberliği artırıp teşkilat olarak samimi bir ortam yaratmak istiyoruz. İnanıyoruz ki böyle bir ortam yakaladığımızda Mut Ülkü Ocakları olarak çok faydalı ve verimli işlere imza atacağız. Samimiyetin olduğu her yerde başarı kendiliğinden gelir. Bizde bugün yaptığımız bu faaliyetle böyle bir ortam yaratmak istedik. Bundan sonra bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz.” dedi.

292 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın