Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam686
Toplam Ziyaret772625
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ERDAL DURNA AK PARTİ’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ERDAL DURNA AK PARTİ’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla başlayan aday adaylığı sürecinde, ilçemizden Mehmet Erdal DURNA, Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. AK Parti Mut İlçe Teşkilatında ilçe halkından ve Mersin'den destek isteyen DURNA, açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“İlk emri "oku" olan bir dine, milli marşı "korkma" diye başlayan bir millete mensup olmaktan duyduğum gurur ve aldığım cesaretle 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan 24. dönem milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığımı açıklıyorum. Özellikle şunu belirtmek isterim ki ben bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için yola çıktım.
Değerli hemşerilerim Allah bana nasip etti mukaddes bir mesleğim var, mutlu bir ailem, fedakârlıklarını benden esirgemeyeceğine inandığım çok değerli siz dostlarım varsınız. Sağ olun, var olun. Rabbimin bana sunduğu bütün bu nimetlere şükrediyorum. Ve biliyorum ki bu nimetler bu güzel ilçede gerçekleşti. Benim de bu ilçeye karşı bir vefa borcum var ve bu borcu bir nebze olsun bu ilçeye hizmet ederek ödemek için bu yola çıktım
Tarih boyunca bu millet bu coğrafyada yaşamanın bedelini farklı şekillerde ödedi. 1071 den bu güne kadar son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde Fırat Kalkanı ve Afrin operasyonlarıyla nice kahramanlar bu millet için can verdi. Bu aziz milletin bir mensubu olarak; yedi düvelin içerde ve dışarıda ki şer odaklarının, istiklalimize ve istikbalimize göz diktiği bu dönemde, bu milletin bir ferdi olarak bizim de bir bedel ödememiz gerekirse canla başla bu bedeli ödemek için zerre tereddüt etmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bugün gelinen noktada mesele asillik vekillik meselesi değil, ülkemizin ve milletimizin beka meselesidir. 24 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değildir. Ben bu tarihi seçimlerde sorumluluk alarak taşın altına elimi koyarak mücadelemi yürütmek amacındayım. Bu mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacağım.
Çıkmış olduğum bu yolda insan sevgisi, millet sevgisi, vatan sevgisi ve bayrak sevgisi her şeyin önündedir. Bu aziz milletin dostu, vatanın hizmetkârı olmaya talibim.
65 bin nüfuslu ilçemizin yıllardır bir vekil çıkaramamasının eksikliğini sizlerle birlikte yaşıyorum. Ben bu özleme son vermeye talibim. Bu yolda sizlerin dostluğuna, arkadaşlığına, kardeşliğine ve desteğinize talibim.
Hiç kimseyle hiç bir pazarlık etmeden, kimin nerede nasıl durduğuna bakmadan, sıralamada yer alsam da almasam da azimle çalışacağım. Ferman milletin derdi bizimdir. Hakkın emrinde milletin hizmetindeyim”.
Mut'tan Haber Gazetesi olarak Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan M. Erdal Durna'ya siyasi hayatında başarılar diliyor, ilçemizden bir milletvekili temsilcisi olma yolundaki gayretlerinden ötürü tebrik ediyoruz.

549 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın