Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam684
Toplam Ziyaret772623
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KARAYOLLARI VE TRAFİK GÜVENLİĞİ HAFTASI KUTLANDI

KARAYOLLARI VE TRAFİK GÜVENLİĞİ HAFTASI KUTLANDI

Trafik kazalarına ve trafik kurallarına dikkat çekmek amacı ile düzenlenen Trafik Güvenliği ve Karayolları Haftası, ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Trafik Haftası nedeni ile yapılan değerlendirmede Yılın Sürücüsü İsmail Kaplan olurken, yılın trafik polisi, trafik jandarmasına plaket verildi.
Mut Karacaoğlan Çınaraltı parkında düzenlenen kutlama programına, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Emniyet Müdür yardımcısı Erdal Soykök, Milli Eğitim ilçe Müdürü Harun Gergin, Mut Şoförler ve otomobilciler oda başkanı Mustafa Evren ve vatandaşlar katıldı.
Tören Saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşımızın okunmasının akabinde Mut Belediyesi folklor ekibinin gösterisi ile başladı ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz konuşma yaparak günün anlam ve önemine değindi.
Kaymakam Akyüz konuşmasında, “Tabi biz ülke olarak trafik de binlerce canları kaybeden bir milletiz. Yıllar geçtikçe trafik bilincimizin artmasını temenni ediyorum. Bizim ilçemiz özelinde özellikle motosiklet kullanan arkadaşlarımızın gençlerimizin daha dikkatli ve kurallara uyarak motosikletlerini kullanmalarını tavsiye ederiz” dedi.
Akyüz'ün konuşmasının ardından yılın şoförü ve trafik ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Öğrencilerle temsili trafik kontrolü uygulaması yapılarak durdurulan araç şoförlerine emniyet kemerlerini taktıkları için teşekkür edilerek karanfil dağıtıldı.
Trafik standı ve trafik araçlarının tanıtımının ardından vatandaş ve öğrencilere bilgilendirici broşürlerin dağıtımı yapılmasının ardından tören son buldu ve stantlar gezilmeye başlandı. Stantlarda not defterleri, kupa bardak ve birçok hediye öğrencilere dağıtıldı. Ayrıca protokol üyelerine stantlardaki ekipmanlar hakkında bilgiler verildi.

500 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın