Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam609
Toplam Ziyaret772548
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VALİ SU 'ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

VALİ SU 'ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Mersin Valisi Ali İhsan Su, yayınladığı mesajla 'Anneler Günü'nü kutladı.
Vali Su, “Anneler Günü' dolayısıyla yaptığı açıklamada, varlıklarıyla hayatın anlam kazandığı, kıymetlerini anlatmada kelimelerin yetersiz kaldığı, değerlerini ölçmede hiçbir şeyin tartı olamayacağı, her zaman sevgi, şefkat, özveri ve merhametin simgesi olan tüm annelerin gününü kutladığını söyledi. S, "Bu duygularla karşılıksız sevgi, eşsiz fedakârlık, engin sabır ve hoşgörü duygularının en saf ve en derin haliyle şefkat dolu yüreklerinde buluştuğu tüm annelerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Kocamaz: "Anne, karşılıksız sevginin adıdır"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise mesajında, "Hiç karşılık beklemeden sevginin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir. Ne mutlu bizlere ki, cenneti annelerin ayakları altına seren yüce bir dinin, kadını baş tacı eden aziz bir milletin mensuplarıyız" ifadelerini kullandı.
Her biri ayrı birer değer olan annelerin, hayatın tüm zorluklarına karşı asil bir duruşun, çocuklarına kucak açarken emsalsiz bir şefkatin, ailesi için çabalarken durmak bilmeyen bir çalışkanlığın timsali olduğunu vurgulayan Kocamaz, "Yegâne derdi evladının gülümseyen yüzünü görmek olan cefakâr annelerimiz din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin yardımlaşmayı, karşılıklı saygıyı ve kardeşçe yaşamayı öğrendiğimiz bu iklimin oluşmasında en büyük rehberimizdir. Bizlerde sevgiye, güzel ahlaka, erdeme, iyiliğe dair duyguların temelini annelerimiz atar" diye konuştu.

426 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın