Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam721
Toplam Ziyaret782473
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ

MUT MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Üniversitemiz Mut Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı. 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezunları düzenlenen bir törenle diplomalarını aldı.
Mut Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine; Mut MYO Müdürü Öğr. Gör. Kasım Pınar, Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, Mut Müftüsü Mustafa Öztürk, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileler katıldı. Tören, Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.
“2 bin 628 mezun”
Öğr. Gör. Kasım Pınar, okullarının eğitim öğretime başladığı tarihten bugüne kadar geçen süre içinde toplam 2 bin 628 mezun verdiğini söyledi. Türkiye'nin, çağdaş ülkeler arasında yerini alması ve güçlü bir konuma ulaşmasında okullarına büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü belirten Pınar, bu yıl da okullarının nitelikli insan gücüne yeni mezunları katmanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti.
“Üniversite gençliği çağdaş kimliğiyle topluma örnek olmalıdır”
Üniversite gençliğinin, çağdaş kimliğiyle topluma örnek olması gerektiğinin altını çizen Öğr. Gör. Pınar, “Çağdaş insan, demokrasiyi yaşam biçimi olarak benimsemiş, hukuka saygılı, yeniliklere açık, sürekli öğrenmeye istekli, eleştirel düşünceye sahip, sorunlara duyarlı ve sorun çözme yeteneği yüksek insandır. Geleceğimizin güvencesi olan sizleri bilimi ve teknolojiyi kullanan, demokrasiye, insan haklarına saygılı, erdemli, sorunlara neden- sonuç ilişkisi içinde çözüm üretebilen, araştıran, sorgulayan, etik değerlere ve ulusal değerlere bağlı, çağdaş bireyler olarak yetiştirmenin gururunu taşıyoruz.” dedi.
“Kendinize güvenin”
Öğrencilere seslenen Pınar “Her şeyden önce kendinize güvenin. Güvenin ki, başardıklarınız sonraki mezunlarımıza açılacak kapıların anahtarı, sunulacak olanakların nedeni olacaktır. Üniversitemiz mezunlar derneğine üye olun ve okulumuzdan bağınızı koparmayın. Sizlerle gurur duyuyor, hepinizi içtenlikle tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Mezunlar olarak öğretim elemanlarından ve ailelerinden kendilerine güvenmelerini isteyen Mut MYO Okul Temsilcisi Hakan Maden, her zaman vatan ve millet için çalışmanın gururunu ve yüksek sorumluluğunu taşıyor olacaklarını vurguladı.
Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Tören, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.

615 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın