Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam665
Toplam Ziyaret782417
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

İlçemizde Belediye Zabıta ekipleri ve Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince ekmek fırınları denetlendi.
Denetimde zabıta memurları ekmeklerin gramajını kontrol ederken, gıda mühendisi de fırın imalathanelerinde, üretim koşulları ve Hijyen denetiminde bulundu.
Mut Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Işık konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda kontrolleri ve Mut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ekmek üretimi yapan ve satan fırınları denetledi. Denetimde işletme çalışanlarına üretim Hijyeni, genel ve özel Hijyen kuralları, Ekmek ve ekmek çeşitleri uygulama tebliğinin uygulanması gibi konularda bilgiler verilmiş eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesi için yasal süre tanınmıştır. Hijyen kurallarına uymayan işletmelere idari yaptırım uygulanmıştır. Ayrıca gramaj kontrollerine önem verilmiş, bu hususta Mut halkının gönlünün rahat olmasının gerektiği bu denetimlerde de görülmüştür. Denetimlerimiz titizlikle devam edecek olup, en iyi denetçilerin siz tüketiciler olduğunun unutulmaması gerekir” dedi.
Zabıta Müdürü Işık, denetimlerin ramazan ayı boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi.

666 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın