Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam321
Toplam Ziyaret783908
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı. Kutlama etkinlikleri Mut Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Şeker tarafından Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.
Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından programda bir konuşma yapan Alaçam Mahallesi Muhtarı Abdullah Örs konuşma yaptı. Günün anlam ve önemine değinerek yapmış olduğu konuşmasında Örs; “Kuruluşundan bu yana geçmiş yıllarda muhtarlarımız zaman zaman çok zorluklar çekerek görev yapmışlardır. Uzun yıllar devam eden o savaş dönemlerinde zoraki yaşamlarını sürdüren ecdadımıza sıkıntı veren hainlere karşı muhtarlarımız kolluk kuvvetlerine yardımcı olarak çok büyük destek sağlamışlardır. Bugün yine ülkemiz üzerinde o gün yapamadıkları hain planları uygulamak isteyenlere karşı, muhtarlarımız devletin emrinde yılmadan çalışacaktır. Muhtarlarımız resmi kurumların hemen hemen hepsi ile irtibat içindedir. Bölgesindeki insanların huzur ve refahı için muhtarlarımız ellerinden geleni yapmaktadır.” dedi.
Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Şeker, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı törenden sonra Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'ı makamında ziyaret eden muhtarlarımız, ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek temaslarını sürdürdü.

177 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın