Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam268
Toplam Ziyaret783855
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUHTARLAR BULUŞMASI ETKİNLİĞİ SONA ERDİ

MUHTARLAR BULUŞMASI ETKİNLİĞİ SONA ERDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Muhtarlar Buluşması' etkinliği sona erdi.
Muhtarlar Buluşması kapsamında, Niğde'nin Ulukışla İlçesi Çiftehan Köyü'ne götürülen 13 ilçenin muhtarları, 6 gün boyunca hizmet maratonuna kısa bir ara vererek, kaplıcanın ve doğanın keyfini sürdü. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Muhtarlar Buluşması' etkinliği sona erdi.

Muhtarlar Buluşması kapsamında, Niğde'nin Ulukışla İlçesi Çiftehan Köyü'ne götürülen 13 ilçenin muhtarları, 6 gün boyunca hizmet maratonuna kısa bir ara vererek, kaplıcanın ve doğanın keyfini sürdü.
İlk etapta dört merkez ilçe ile Tarsus ve Çamlıyayla muhtarlarının bir araya geldiği Çiftehan tatilinin ikinci etabında, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut, Gülnar, Silifke ve Erdemli ilçe muhtarları bir araya geldi. Programla ilgili konuşan İlçemiz Kemenli Mahalle Muhtarı Mevlit Çetin,"Güzel bir geziydi. Muhtarları birbirine kaynaştırdı. Böyle etkinliklerin devamını bekliyoruz" dedi.

189 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın