Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam97
Toplam Ziyaret783118
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ŞEHİT ATEŞİ MERSİN'E DÜŞTÜ

ŞEHİT ATEŞİ MERSİN'E DÜŞTÜ

Tunceli'nin Nizamiye İlçesi'nde operasyona çıktıktan sonra kötü hava koşulları nedeniyle şehit olan Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Asım Türkel ile Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in acı haberi memleketleri Mersin'deki ailelerini yasa boğdu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde bölgede etkili olan yoğun kar yağışından dolayı hava sıcaklığının aniden düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Asım Türkel ile Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in şehit olduğunu öğrenen aileleri, evlerine ve sokak girişlerine Türk Bayrağı astı.
Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in annesi Durdane Dikmen ile baba Nihat Dikmen ve eşi Büşra Dikmen gelen taziyeleri kabul etti. Şehit Dikmen'in 1 çocuğu olduğu öğrenildi. Evli ve 1 çocuk babası Şehit Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in naaşı Silifke ilçesine getirildi. Şehit Ferruh Dikmen için Yeşilovacık Mahallesi'ndeki Dibek Camii'nde tören düzenlendi. Şehit Ferruh Dikmen'in cenazesi Yeşilovacık Osmanlı Mezarlığı'nda gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.
Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'nde ikamet eden şehit Asım Türkel'in babası Hasan Türkel ve anne Sebahat Türkel, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel'in naaşı Elazığ'da düzenlenen askeri törenin ardından Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. 23 yaşındaki Türkel için babaevinde helallik alındı. Muğdat Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Şehidin naaşı, Mersin Şehir Mezarlığı'nda bulunan şehitliğe defnedildi.

745 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın