Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam476
Toplam Ziyaret781634
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ADAY ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ADAY ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Mut İlçe Teşkilatı, Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı adaylığı için müracaat eden aday adaylarını, 9 Kasım Cuma ve 12 Kasım Pazartesi günü düzenlenen toplantılarda tanıttı.

2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı adaylığı için müracaat eden, Mehmet Özkan, Hüseyin Dirik, Murat Orhan ve Durmuş Ali Şahin, 9 Kasım Cuma günü, Sefa Çiftçioğlu, Soner Solak, Koral Parça, Mustafa Evren, Ali Can, Erdal Durna, Uğur Uğuz AKP ilçe binasında düzenlenen istişare toplantısında tanıtıldı.
Toplantılarda konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Celal Kasap, “Başvuru yapan Ak Parti-Belediye Başkan Aday Adaylarımızın parti binamızda basın açıklamalarını yaptılar. Hizmet ruhu ve memleket sevdasıyla hareket ettiklerine inandığım Aday Adaylarımıza başarılar dilerim” dedi.
Ak Parti Mut Belediye Başkan Aday Adaylarının tanıtım toplantılarında yapmış oldukları konuşmalardan öne çıkan sözleri şu şekilde oldu:
Mehmet Özkan; “Bundan sonraki siyasetimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlığını ve Ak Parti siyasetini kendimize hedef seçtik. Kendimizi siyaseten dolu, hazır ve yeterli görüyoruz. Ak Parti kanalıyla ilçemize hizmetin daha iyi geleceğine inanıyoruz.”
Hüseyin Dirik; “25 yıldır Mut halkına mesleğim icabıyla hizmet ettim. 16 Nisan tarihinde yapılmış referandumla beraber Ak Parti saflarına katılmış bulunuyoruz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz. Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Dünya beşten büyüktür diyebilmesi, Davos'ta van minüt çıkışını yapabilen cesareti göstermesi bizi kendisine hayran bırakmıştır”
Murat Orhan; “Sevdam olan Mut'a ve Mutlulara kavuşmanın verdiği mutluluğunu yaşıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Mut halkı Ak Belediyeciliği bizim dönemimizde gördü. 31 Mart'ta ak belediyeciliği el birliği ile yeniden kazandıracağız. Yeniden Mut Belediyesini alacağız. Kimsenin endişesi şüphesi olmasın. Dedikodulara karalamalara aldırmadan yolumuza mücadelemize devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyorum. Beş senelik başkanlığımız sürecinde hizmetlerimizi partimizin her bir kademesindeki dava arkadaşlarımızla birlikte, Mut halkıyla birlikte yaptık. Yapılamaz denilen hizmetleri beş yılda yaptık şimdi tekrar hizmete el birliğiyle devam edeceğiz. Biz dersimizi çok iyi aldık. Mut halkı da belediyecilik hizmetleri noktasında farklı bir yönetimin ne olduğunu ve bizim farkımızı da gördü.”

Durmuş Ali Şahin, “Uzun yıllar devletimizin önemli kurumlarında çalıştım. Memleketime hizmet etme heyecanı hala içimde olarak Mut için hizmet yarışında yer almak, ilçemi hak ettiği hizmetleri alabilecek pozisyona getirmek için çalışacağım. Mut'un Sosyal ve ekonomik konularına hakimim. Mut'un pastadan hak ettiği payı alamadığını düşünmekteyim. Ben Mut'un güçlü sesi olacağım.”
Sefa Çiftçioğlu; “2001 yılında büyük bir sevdayla Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktığımız bu kutlu yürüyüşte hep birlikte hizmet ettik. 10 yıl partimizde yönetim kurulu üyeliği yaptım. Bugüne kadar partimizde görev alan bütün ilçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Üç dönem muhtarlar derneği başkanlığı görevini yürüttüm. İl genel meclis üyeliği olarak ilçeme hizmet ettim. Belediye başkanı şehrin emin olduğu kişi demektir. Sizlerin desteği ile sizin güveninize layık olmak için çalışacağım.”
Soner Solak, “2017 yılı Kasım ayında partimizin yönetim kurulu üyeliğine geldim. Bugüne kadar yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak çalıştım. 56 yıllık vekil özlemi çeken ilçemde teşkilatımın liderliğinde kazanılmış bir vekilliğin ve başarının bir parçası olarak kendimle gurur duyuyorum. Ak belediyeciliği Mut'a getirmek gerekiyor. Bizim gemimizin bir tek kaptanı vardır, oda Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizim gönlümüzün de tek sevdası vardır o da Ak sevdadır”
Koral Parça; “Değerli büyüklerimiz tarafından 1 Kasım 2015 erken genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak gösterildim. Dünya genelinde ülkemizi sözünü dinleten ülke yapan liderimizin, mazlumlara nasıl destek çıktığını hepimiz görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımızdan feyz ile modern kent belediyeciliğini yapacağız”
Mustafa Evren; “2019 Yerel seçimlerinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Bütün aday arkadaşlarıma çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. İlçemizi Ak belediyecilikle kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağımdan şüpheniz olmasın.”
Ali Can; “İki dönem il genel meclis üyeliği bir dönem de belediye meclis üyeliği yaptım. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar davamın ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan yolunda yürüdüm. Mut AK Parti belediyeciliğine yeniden kavuşmalıdır. Layık olduğu hizmeti almalıdır.”
M. Erdal Durna, “Çok kıymetli hemşerilerim, tarihini bilen mazisinin şanlı ve gururlu duruşunu bilen ve bu inançla geleceği kurgulayan, insanı yaşatmayı hedefleyen bir davanın neferi olarak ilçemde ben de bu hizmet kervanında varım demek istiyorum. Sizlerin desteği ile bu görevi layıkıyla yapacağımdan emin olabilirsiniz. Dirayetli bir duruşla, mazlumun yanında yer alarak hizmet etmeyi istiyorum.”
Uğur Uğuz; “Dünya Lideri Erdoğan'la yol arkadaşı dava arkadaşı olmaktan gurur duyuyorum. Bütün baskılara saldırılara rağmen dik duran dünya liderimiz bu milletin duasını ve gönlünü almıştır. Şu anda Ak belediyeciliğe ilçemde susamışlık var. Bana görev verildiği takdirde en iyi hizmeti vermek için çalışacağım.”
Konuşmalardan sonra aday adayları tek tek partililerin tebriklerini kabul etti.

442 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın