Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret780898
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MURAT ORHAN COŞKUSU PARTİ ÖNÜNDE KENDİNİ GÖSTERDİ

MURAT ORHAN COŞKUSU PARTİ ÖNÜNDE KENDİNİ GÖSTERDİ

31 Mart Yerel seçimleri için memuriyet görevinden istifa ederek, belediye başkanlığı için resmi müracaatını Ak Parti Mut İlçe Teşkilatına yapan Murat ORHAN, iddiasını sürdürdüğünü gösterdi. AK Parti Mut Belediye Başkan Aday Adayı Murat ORHAN, partideki açıklamasının ardından, parti önünde toplanan kalabalığa seslendi. İlginin yoğun olması nedeniyle yer yer yollar trafiğe kapandı.
Kendisini bekleyen kalabalığa şu sözlerle seslenen ORHAN, sık sık duygulandı ve konuşmakta zorlandı.
Murat ORHAN şöyle konuştu:
“Sizlerin bu güzelliği, bu coşkusu, bu heyecanı, bu sevgisi inanın beni çok duygulandırdı, hepinizden Allah razı olsun. Biraz önce ilçe teşkilatımızda aday adalığı açıklamamızı yaptık. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin. Birbirinden değerli aday adayı arkadaşımız var. Ben de bir aday adayıyım. Bugünden sonra 31 Mart tarihine kadar hangi aday arkadaşımız olursa olsun, canla başla beraber olacağımızı söyledik. Çünkü Mut Belediyesini ak belediyecilikle buluşturmak istiyoruz.
2014'te Belediye seçimini kaybettik. Yaklaşık dört buçuk yıl oldu. Her şeyde bir hayır vardır, belki bizler için de böylesi hayırlı oldu. Cenabı Allah her şeyin en doğrusunu bilir. Benim de çıkarttığım dersler oldu. Ankara'da uzun uzun düşündüm. Kendimce hatalarımı, eksikliklerimi düşündüm. Bizim kaybettiğimiz seçimde, Belediye başkanı seçilen arkadaşa oy verenlerden de keşke elimiz kırılsaydı da oy vermeseydik dendiğini de çok duyduk Allaha şükür. Ben de dört buçuk senedir Ankara'da hiç boş durmadım. Ankara'yı biliyordum ama şimdi çok daha iyi öğrendim. Yolunu sokaklarını da bakanlıklarını da genel müdürlüklerini de çok iyi öğrendim evelallah.
Bugüne kadar Ak partiye gönül vermiş, emek çekmiş, hizmet etmiş, bütün kademedeki dava arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sadece Mut için, Mut'a daha iyi hizmet almak için, diğer siyasi partilerde görev yapan o partilere gönül bağı olan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz şeref verdiniz diyorum. Bizim sevdamız Mut. Mut'ta yaşayan herkesin gönlünü kazanmak için mücadele edeceğiz.
Mut'a biz çok hizmet ettik. Elbette bu hizmetleri ben şahsım olarak tek başıma yapmadım. Kuruluşundan bugüne kadar ilçe başkanlığı yapmış, il genel ve belediye meclis üyeliği yapmış, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, milletvekillerimiz, bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımızın da bu memlekete çok büyük katkıları oldu. Mut'ta çözülemez denilen birçok sorunu çözdük. Allah'ın izniyle devam eden sorunların üzerine gidecek ve çözeceğiz. Kim belediye başkanı olursa, el birliğiyle, gönül birliğiyle hep birlikte sorunları çözeceğiz. Hizmetleri kaldığımız yerden devam ettireceğiz. Mut'u Mut yapmak için çalışacağız, çabalayacağız ve başaracağız.
Ben bütün aday adayı arkadaşlarımla beraberim. Hepsine başarılar diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü var ve özellikle altını çiziyor. Halk kimi istiyorsa adayımız odur, diyor. Ben de buradan söz veriyorum, kim benden bir oy fazla alabilecek durumdaysa ben de onun arkasında canla başla çalışacağım.
Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizim gönül coğrafyamızda da karşılığı vardır ve mazlumların duasını almaktadır. Bu millet her zaman zulmün karşısında durmuştur tarih boyunca. Bu milletin güçlenmesini istemeyenler; bu milletin ayağa kalkmasından ve dünyaya hükmetmesinden korkmaktadır. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.
Yarın biliyorsunuz 10 Kasım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bunun yanı sıra bu vatan toprağı için canını hiçe sayan vatan evlatlarını rahmetle, minnetle ve sevgiyle anıyorum. Bugün nasıl böyle toplanmışsak, Cenabı Allah cennetinde de bizleri böyle kavuştursun. Bizim niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olur inşallah.
Mübarek Cuma gününde, yoğun bir günde ben sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. İşinizi gücünüzü bıraktınız geldiniz. Bana destek oldunuz. Bu memlekette bir emeğimiz var ki sizler bu coşku ve heyecanla beni bağrınıza bastınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. Kendimi sizlere, sizi de Allaha emanet ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Murat Orhan kendisini dinleyen kalabalığa veda ederken Necip Fazıl'ın dizelerinden bir dörtlük okudu.

607 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın