Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam612
Toplam Ziyaret782364
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

ÜLKÜ OCAKLARI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, geleceği inşa edecek kadroları yetiştiren, fedakâr ve cefakâr öğretmenleri unutmadı. Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Atatürk görselli öğretmenler günü posterleri ilçedeki merkez ve köy okulları ziyaret edilerek öğretmenlere takdim edildi. Öğretmenlerin memnuniyetle karşıladığı etkinlik büyük beğeni topladı.
Mevcut eğitim sorunlarının konuşulduğu ziyaret esnasında, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının da üstlendiği görev ile milli ve manevi değerleri önemseyen her eğitim çalışanının yanında olacağı vurgusu yapıldı.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır yapılan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, şehit düşen ve görevi başındaki tüm öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum. Böylesine kutsal bir mesleğin sorumluluğu ile cefakâr ve fedakâr bir şekilde çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mut İlçe Başkanlığı olarak bizler de görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan her bir eğitim çalışanımızın yanındayız” dedi.

222 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın