Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam64
Toplam Ziyaret783651
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY BELEDİYE SPOR – 3 CEYHANSPOR – 0

MİY BELEDİYE SPOR – 3 CEYHANSPOR – 0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) Ceyhanspor ile yaptığı karşılaşmayı zorlanmadan 3:0'lık farkla kazandı.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) Mut İlçe Stadında karşılaştığı rakibi Ceyhansporu Osman Çulha, Emrecan ve Hamed Azimi'nin kaydettiği gollerle 3:0 kazandı.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor Teknik Direktörü Okan Kopan 3:0 kazanılan maçın ardından maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kopan yaptığı değerlendirmede: “Seyircimiz ile buluşmamız bizi artı motive ediyor bunu açıkça bugün bir daha gördük. İlk on birde şans verdiğimiz 4 oyuncumuz ciddi sakatlıklar geçirdi ve sahaya bu arkadaşlarımızdan yoksun çıktık ancak yerine oynattığımız oyuncularımız ne kadar doğru transferler olduklarını bizlere bir kez daha göstermiş oldular… İlk beş sıradaki takımlara baktığımızda bizim kadar sıkıntı yaşayan başka bir takım yok buna rağmen oyuncularım onurlu yürüyüşlerine devam ediyor. İnsanın aklına şu soru geliyor takımımıza desteği çok gören şahıslar sezon başından beri yanımızda olsalardı şuanda sıralamamız nerede olurdu? Bugün Mut halkı kanımca futbola doydu ben de şahsım adıma taraftarlarımıza teşekkür ediyorum onlar olmadan biz eksik sayılıyoruz… Oyuncularımın, teknik ekibimin, yönetim kurulumuzun bu mücadelesinde bizi yalnız bırakanları tarih asla affetmeyecek. Bizi yalnız bırakıp bu takıma destek vermeyenler bize değil bu ilçeye ihanet ediyorlar ”dedi.
Yaptığı 15 karşılaşmada hiç berabere kalmayan ve 6 mağlubiyeti, 9 galibiyeti bulunan 27 puanla 5'ci sırada bulunan takımımız Mut İdman Yurdu haftaya ligin en zorlu takımlarından 34 puanla lider olan 68 Aksaray Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.
Takımımıza yapacak olduğu deplasman maçında da başarılar diliyoruz.

305 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın