Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam339
Toplam Ziyaret786824
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNİN KARLA MÜCADELESİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNİN KARLA MÜCADELESİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlçemizin yüksek kesimlerinde 1 metreyi aşan kar yağışına karşı vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat süreyle yol açma çalışması yapılıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mut Koordinasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçemizde etkili olan kar yağışı, yayla Mahallelerinde ulaşımı olumsuz etkiledi. İlçede 10 iş makinesi, 2 kamyonet ve 30 personelle Aralıksız 24 saat çalışma yürüten ekipler, yayla mahallelerde karla mücadele çalışması yürütüyor.
Ekipler, şiddetli kar yağışına rağmen kapanan yolları kısa sürede ulaşıma açmaya devam ediyor. İlçemiz Dağpazarı, Çivi yolunda ilçeye gitmekte olan ve kar nedeniyle yolda kalan yolcu minibüs ve araçları da de kurtararak ilçeye gitmelerini sağladı. Ekipler ayrıca gelen ihbar ve ihtiyaç duyulan bölgelere anında ulaşarak vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.
Derdimiz hizmet sevdamız memleket diyen Mersin Büyükşehir Mut Koordinasyon Müdürü Ferruh Baş, vatandaşların mağdur olmaması için personeliyle birlikte gerekli tüm önlemlerin alındığını bildirdi.

554 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın