Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam559
Toplam Ziyaret784146
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKAN YILMAZ 'DAN BASIN VE MUHTARLARA VEDA YEMEĞİ

BAŞKAN YILMAZ 'DAN BASIN VE MUHTARLARA VEDA YEMEĞİ

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, görevinin sona ermesine az bir süre kala Basın mensupları ve Mahalle Muhtarlarına veda yemeği düzenledi.
Bulutbey otelde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Basın mensupları ve Mahalle Muhtarları katıldı. Tekrar aday gösterilmeyen MHP'li Başkan Yılmaz, “Çam sakızı çoban armağanı bütün Mahallelerimize hizmet ettik. Artık emlak büroma oturacağım. Bana düşen bir hizmet olursa buyurun gelin elimden geldiği kadar sorunları çözmeye devam edeceğim” dedi.
Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Belediye başkanlığı yaptığı bugüne kadar Mut halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti.
Başkan olarak beş yıl, siz Mahalle Muhtarları ile birlikte çalıştık. Beş yıllık birlikteliğimizin sonuna geldik. Gerçekten sizlerle çalışmaktan ve Mut halkına hizmet etmekten gurur duydum. Şahsım, kurum arkadaşlarım ve partim adına sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Takdir ederseniz 31 Mart'ta bir yerel seçim var diyen Başkan Yılmaz ;“Biz sadece Büyükşehir Belediye yasasıyla şahsım adına ilçe adına seviniyorum. Tecrübeli bir başkan seçti ilçe. Niye derseniz 178 yaşam alanını bilen, suyunu bilen, pınarını bilen, tarlasını, havuzunu, içme suyu deposunu bilen bir başkan olduğum için Mut Belediyesindeki bütün personellere öğretmenlik yaptık. Hem de öğreticilik yaptık. Şimdi parke diyorlar 20 yıl Selahattin Arslan ve 5 yıl Murat Orhan belediye başkanlığı yaptı. 25 yılda ilçeye döşenen parke 75 bin metrekare sadece benim borçlu halde döşediğim parke 360 bin metrekare.”
Birileri konuşuyor ama boş konuşuyor yürekten konuşmuyor diyen Yılmaz, “O parkeli sokaklardaki adamı ve anneyi konuştursun. Böyle çakal gibi çarşıdaki benden yanlış şeyler isteyenleri konuşturmasın. Bu belediyenin kuruşunu kimseye kaptırmadık kaptırmayacağız. Bugün kaptırmadık yarında kaptırmayacağız öbür günde kaptırmayacağız sahip çıkacağız çünkü bu memlekette artık düzgün idareci ve düzgün hizmetin zamanı geldi çoktan da geçiyor değerli arkadaşlar. Bir ilçenin kırsalını köyünün sorununu bilen benden başka adam yok. Ha şöyle yok iddialıyım bu konuda avcılık var, haritacılık var, 2 dönem encümenlik var, Belediye Başkanlığı var eğer birçok mahallemizi muhtardan daha iyi bilmiyorsam namerdim. Çünkü muhtar kendi baktığını bilir, ben bütün muhalefetiyle baktığımı bilirim. Onun için şimdiki Başkan adayına şunu diyeceğim. Başkanım ben görevimi bitirdim. Birçok hayallerim var, projelerim var. Tecrübemle projelerimle bildiklerimle fikir danışırsan emrindeyim. İnönü caddesindeki emlak büroma oturacağım. Yanında oturmayacağım ama bana bir şey danışırsan bildiğim doğrularla emrindeyim fikir vereceğim. Ama ben akıllıyım diyorsan da yapacak bir şey yok yolun açık olsun diyeceğim. Çam sakızı çoban armağanı bütün Mahallelerimize hizmet ettik. Eksik var mıdır vardır. Gerçekten mahallemize ilçemize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum Allah hepinizden razı olsun diyorum” dedi.
Başkan Yılmaz konuşmanın ardından Muhtarlarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

859 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın